Меню

Избрани новини

Риалити

Мария Игнатова се завръща с гръм и трясък в ефира!

Двамата с Ненчо Балабанов ще бъдат водещи на нов формат

 

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов са водещите на най-новия музикален формат в ефира „Звездите в нас“, който ще стартира през септември по NOVA.

 

Двамата любимци на зрителите ще дадат начало на епичната имитаторска битка, в която ще се впуснат цели 90 участници, разпределени в 30 отбора, а с голямата награда от 50 000 лева ще си тръгне един единствен претендент.

 

„Аз много дълго време чаках нещо, което да събуди любопитството ми. Много ми е интересно какво ще стане, нямам търпение да започнем шоуто. Всички 90 участници са добри. А най-любопитното за мен е това, че макар да са в отбори, всеки ще се стреми да изпъкне, защото голямата награда ще спечели само един“, сподели Мария Игнатова за новото предизвикателство пред NOVA.

 

 

42 годишната Игнатова е любимка на продуцента Маги Халваджиян още от "Господари на ефира" и винаги се урежда с работа в продукциите му. За последно тя беше  участник в "Маскираният певец", но не се справи успешно. Екранният й партньор Ненчо Балабанов също на 42, разкри вълнението си от старта на новия формат и допълни:

 

 „Ролята на водещите е да бъдат балансьори и да вдъхват кураж и доверие на тези хора, които ще излязат за първи път на голяма сцена на такова шоу и в такъв формат. Всеки един е мечтал да блесне със скрит талант. Много от тях са се изявявали пред близки и роднини, но сега ще имат шанс да излязат и пред зрители и публика. Имитацията е в основата на всичко, а всеки участник ще влезе единствено в един образ през целия сезон, и то образ, който цял живот е бил негов идол“.

 


В „Звездите в нас“ 30 отбора от по трима имитатори на един и същ изпълнител ще влязат в битка. Всеки отбор ще има задачата да се превъплъти в образа на една любима звезда до края на сезона на предаването, пред очите на зрителите на NOVA.

 

Всяка седмица ще се състезават по четири отбора. Като на финала ще останат шест имитатора. Участниците са избрани след тежък кастинг и не е задължително да бъдат професионални певци или артисти.

 

Изпълненията им на сцената по пътя към голямата награда ще бъдат оценявани от бляскаво жури, а разнообразието от звездни образи за имитация ще е голямо – от най-обичаните български изпълнители до световни величия.

 

Кой ще бъде в съдийския панел научи ТУК!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (4)

Габи Наистина е с гръм и трясък. Неприятно изживяване за мазохистите, които се решат да си причинят неблагоразумието да я гледат и слушат. Жестока подигравка с публиката.
26.08.2022 14:56 / Отговор
Сиси Най-антипатичното лице от екрана.И бездарно...
Заради такива като нея,не гледам вече телевизия.
27.08.2022 07:12
Сиси Точно!
27.08.2022 07:10 / Отговор
ХАхаха Гръм и трясък от буря в чаша вода ...
29.08.2022 16:50 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза