Меню

Избрани новини

Звездите

Лили Иванова: „Опитват се да ми бъркат в душата с мръсна пръчка“

Лили Иванова
Снимка: бтв

Певицата в откровено интервю пред БиТиВи

„Седя здраво на земята. Не ме интересува дали съм първата, втората или петата дама на музиката. Интересуват ме само моите почитатели и техните аплодисменти. Това е моята корона.“ Това каза в интервю пред БиТиВи примата на българската естрада Лили Иванова.

"В момента най-близо до мен е моят екип. Всички се стараем да направим нещо много хубаво. За мен публиката и музикантите са моята невероятна емоция. Друго може да нямам, но чувство имам. Научила съм се да бъда търпелива. Това е най-доброто ми качество. В хората най-много ме дразни и притеснява нечистоплътността, мръсотията и лъжите. Аз искам да бъда певица на българска музика. Искам да представям българската култура. Не мога да кажа, че съм роден победител. Радвам се, че имам мярка и седя здраво стъпила на земята. В момента сме 2017 година. Не можем да живеем в 60-те или 70-те години. Нещата се случват светкавично и в България, и в света", категорична беше Лили Иванова.

Тя допълни, че не гледа старите си песни, не стои в дома си, за да слуша изпълненията си и не се главозамайва: "Ох, колко съм велика. Имам мярка във всяко едно отношение. Винаги съм била критична към себе си. Хора са се опитвали да се качат на раменете ми и да станат по-високи от мен. Някои хора нямат свой собствен живот и се опитват да ми бъркат в душата с мръсна пръчка. Това си е техен проблем. Те нямат свой собствен характер и се опитват да живеят на мой гръб.

Лили Иванова и Антон Хекимян

Лили Иванова и Антон Хекимян

Наслушала съм се на ласкателства. Оказва се, че съм ужасен характер, защото не търпя фалш. За мен явно професията ми се оказва по-важна от любовта. Най-важните хора за мен са моите родители и моята учителка от детските години. От тях получих най-ценните съвети - да не лъжа, да не крада, да не бъда алчна, разкри певицата. Трябва да се спре да се спекулира с името България. Трябва да се направи нещо за България и за българския народ. Той да заживее по-добре. Ясно е, че живеем в България и искам политиците наистина да направят нещо за народа ми. Не искам да уча никого на нищо. Всичко се получава с работа. Нека хората, които останат след мен, да ме оценят. Те ще преценят каква съм била. Аз може да се мисля за велика, но това не носи на никого нищо, най-малко на мен, завърши Лили Иванова.

Лили Иванова

На въпрос кой е бил най-важният човек в живота на примата, тя без колебание заявява, че това са на първо място нейните родители, на второ място нейната учителка Савка Генова, с която споделяла почти всичко. "Тя живееше с моите емоции, с моите успехи и сега ми липсва, защото ми даваше ценни съвети, от нея много неща съм научила", допълва емоционално Лили. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза