Меню

Избрани новини

Афиш

Лили Иванова не отива на турне без куфар с буркани

Снимка: Васил Къркеланов

Примата готви турне

Лили Иванова тръгва на национално турне, на което ще я „придружат“ 6 буркана пчелен мед, съхранявани в специален куфар, пише ПИК.
Певицата ще обиколи България през есента, като първият концерт ще бъде на 1 септември в Стара Загора, а последният на 25 октомври в Зала 1 на НДК в София.
Небезизвестно е, че Лили спазва строг хранителен режим, за да се поддържа в перфектна форма. Той включва мед, черен шоколад, яйца, вода и цитруси. От десетилетия си хапва поне по 1 лъжица мед на ден, което спомага да съхрани гласа си толкова години. Според столичен вестник още не се знае за други задължителни изисквания към организаторите, но със сигурност държи в менюто й да се включат пресни плодове и зеленчуци и да липсват храни с добавени консерванти.
По време на турнето певицата ще промотира новия си албум, обложката на който е портрет на певицата, подарен от художника Васил Горанов.


Примата ще пее в Хасково на 21 септември, на 28 във Враца, на 7 октомври в Самоков. В Сливен ще бъде на 15 октомври, на 17 в Шумен и на 19-ти октомври в Добрич. Ще завърши с грандиозен спектакъл в София. Странно е, че за сега не е обявено посещение в градовете около морето или в античния Пловдив.
Цените на билетите в провинцията са между 20 и 50 лева, а в София между 40 и 120 лева и вече са пуснати в продажба.
   Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза