Меню

Избрани новини

Звездите

Любимият подарък за Лили Иванова е… няма да повярвате!

На 24 април певицата навърши 78 години, пожелаваме й още толкова и да продължава да ни радва с музиката си

Най-известната по света и у нас българска певица Лили Иванова (78) отбеляза тазгодишния си рожден ден (24 април) отново с много подаръци, близки приятели и белгийски шоколад. Певицата почерпи някои от най-скъпите си хора по повод на празника.

Както е известно Лиленцето спазва строг хранителен режим, който по никакъв повод не си позволи да наруши до и на рождения си ден. Освен ежедневните си йога упражненията и стречинг практика, като и да прекара няколко часа в пълно мълчание, Иванова почерпи най-близките си с белгийски шоколад. По традиция, изпълнителката на „Панаири“ изключи личния си телефон до ранния следобед.

Нетърпеливи почитатели имат навика да й звънят още в ранни зори, поради което тя редовно потъва в анонимност. Сред най-близките й почитатели обаче има и такива с рядката привилегия, да си общуват с нея на 24 април. Именно те бяха сред почерпените за 78 рожден ден на певицата.

Лили Иванова

Въпреки, че за празника Лили е затрупвана с подаръци, като феновете й пращат най-вече цветя и то бели, тя цени най-много нещо много странно за подарък. Феновете й подаряват бутилки шампанско и други видове вина (Лили не близва алкохол), шоколадовия изделия, бурканчета с мед, който тя обожава, плюшени играчки, картички и сувенири.

Малцина са обаче верните й почитатели, които знаят страстта й към жабките, Лиленце Пиленце обожава и колекционира всякакви фигурки на жаби, но най-много държи на златните бижута с формата за скачащото земноводно.

Незнайно защо Иванова цени най-много именно тези подаръци и никога не забравя, коя жабка от кого е подарена.

 

Публикация, споделена от Nostalgic Aesthetics (@nostalgic.aesthetics) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Новината за най-верните почитатели на Лили е повече от добра. Съвсем скоро ще излезе нейният нов албум. Тавата вече е записана, но певицата изчаква подходящ момент за издаването.

Тя планирала да представи албума си в зала 1 на НДК през есента, но поради факта, че дворецът е ангажиран заради председателството на ЕС, очаква се промоцията да бъде отложена или изместена в друга зала.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза