Меню

Избрани новини

Пикантерии

Кой е мъжът до Миглена Каканашева? Непубликувана снимка!

Коледно чудо – тя все пак е срещнала мъж

Бизнеслейдито Миглена Каканашева по прякор Мегз разкри пред списание LOVE style, че има нов мъж до себе си. Той обаче бил "популярно лице", и тя няма да разкрива кой е той. Дано не е въобрацаем...

„Заедно сме съвсем отскоро, не живеем под един покрив и затова не искам да разкривам подробности. Запознахме се в София, където най-малко съм очаквала да го срещна. Мога да кажа, че ме разбира. Той не успя да дойде с мен в Тайланд, защото много работи. Няма да издавам с какво се занимава, тъй като е популярно лице”, споделя Каканашева.

Явно обаче половата мощ на любимия е намалена защото от Азия тя му донесла отрова на скорпион, която помага на полово слаби мъже да вдигнат самолета. Освен това тя взела със себе си билки и тигрова мас, което ни навежда на мисълта, че новото гадже има и проблеми с кръста.

Фантомът Мегзи нямаше как да не признае, че наистина е била в Тайланд в компанията на милионерския наследник Иван Динев, както писа LifeOnline.bg.

Писаха, че ми е гадже, което не отговаря на истината. [това не сме го писали ние]. Той е приятел на моя близка и така се озовахме в една компания.

Изкарахме си страхотно, въпреки стреса, който им докарах със закъснението си, [това със стреса го умееш най-боре] защото за малко щях да изпусна полета заради цип, който се скъса в последния момент при опита ми да прибера една шапка. Е, успях да хвана самолета в последния момент, [ти си успяла да го хванеш, ама твоя не може да го вдигне] въпреки че вече бяха затворили чекинга.“, описва приключенията си Каканашето.

Миглена Каканашева

Припомнете си, че пишман дизайнерката се обрина докато беше на о-в Пукет. Според нея срещнала отровна риба, според нас рибата не е харесала евтините й бански...

От краткото описание съдим, че любимия на Миглена не е от София, много работи, и трудно може да пътува. Явно не е първа младост, щом му трябва натурална Виагра от скорпиони за да я задоволява. Лечебните билки и тигрова мас ни навеждат на мисълта, че той може би е и болнав. Така сега ви оставяме да предположите точно кой е, като не забравяте, че е известен.

Междувременно репортер на LifeOnline.bg се сдоби със загадъчна и непубликувана снимка на дизайнерката от злополучната й почивка в Тайланд. На нея дребосъчето от Раковски е застанало до красив висок младеж. Той обаче явно не е мъжът, с когото тя твърди, че има любовен роман с креватно сексуален привкус.

Загадъчен хубавец се снима с Мегз в Тайланд, той ли е новото й гадже? А, дано, ама надали ...Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза