Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тотален хейт! Мегз се сблъска с омраза и в Тайланд (снимки)

Снимка: Инстаграм

Шивачката си събра парцалките и се прибра в България

Макар и да избяга от България за кратко, Миглена Каканашева, по прякор Фантома, се оказа мразена дори и в далечен Тайланд, където никой не я познава. Пишман бизнесгърлата успя да си навлече ударна доза хейт и от… тайландските комари, видя репортер на LifeOnline.bg.

Кръвожадните насекоми нахапаха злобно продавачката на евтин трикотаж по време на кратката й почивка, с което й показаха, че дори и те не могат да я понасят.

Инфлуенсърката се опитала по всякакъв начин да мотивира комарите да си купят от нейните евтини джунджурии, но така и не успяла, за сметка на това била ужилена от стотици зверски жила, хихикат доброжелатели изживяващи страданията на дребосъчето от Раковски.

Споделящата житието и битието си в мрежата търговка на китайски буклуци се убеди сама, че тропическите животинки не са така благосклонни като тези в родното й градче Раковски.

Комари хейтъри нахапаха Мегз

Ходещата рекламна кампания се оплака на последователите си, че се е обринала, и разбира се показа нахапаното си тяло. По традиция, мини Кардашиян демонстрира огромна паника, каквато вече сме свикнали да виждаме от безбройните циркове, които разиграва от ефира на социалните медии.

Кекемечешата псевдо дизайнерка била на кръстопът дали да отиде в болница в Тайланд или да се подложи на медицински преглед у нас след като се завърне.

След кратък размисъл, тя осъзнала, че никой в на остров Пукет не би могъл да разбере какво има да му каже тя, след като дори в родината й се налагат субтитри за да могат хората да я разбират.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза