Меню

Избрани новини

Пикантерии

Простотия! Голотиите на Каканашева без малко да я вкарат в ареста (+16 снимки)

Шивачката скандализира тайландците с ексхибиционистичното си поведение

Ето, че българската простотия се показа и в Тайланд, коментират туристи и жители на перлата на Югоизточна Азия, научи репортер на LifeOnline.bg. Повод за коментарите са разголени снимки на търговката на евтин трикотаж Миглена Каканашева – Мегс, които се появиха в мрежата по време на пътуването й в Тайланд.

Шивачката от Раковски е само от седмица на остров Пукет, но вече успя да си навлече гнева на местните жители в будистката страна. Макар и нравите там да са доста разкрепостени, публичното разсъбличане и нудизма са строго забранени в кралството. На жените не се позволява да се пекат голи или топлес на публични места в това число и в туристическите комплекси и резорти.

Както знаем всички обаче, жадната да рекламира стоките си Меги никак не обича да се подчинява на правилата и си има свое виждане за спазването им. След като си сложи „предни импланти“ тя започна още по-разточително да показва гърдите си в социалните мрежи.

Последната снимка, на която ясно се виждат зърната й обаче може да й навлече доста проблеми. Ако Каканашева се появи облечена в подобен вид на публично място, тя може да отнесе сериозна глоба и неприятности с тайландските власти. Не е изключено да лежи и в ареста в районното полицейско управление на о-в Пукет.

Миглена Каканашева скандализира Тайланд с голитии

Запознати с пътуването на кекемечещата шивака, обясниха и истерията на нашенката относно куфарите й. Те били претъпкани с парцалки, които тя да облича и снима за да залива от профилите си в социалните мрежи със снимки от екзотичната държава и да се рекламира. Тя нямало да си купува нищо от Азия, защото не останало място в багажа й препълнен със собствената й стока, разказа източник пред репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза