Меню

Избрани новини

Пикантерии

Като си пийнел Георги Христов пишел и звънял на хубавеца Цитиридис

Николаос често бил притесняван от почерпената естрадна звезда

 

След като приключи с шоуто си по bTV, Николаос Цитирлидис реши да развърже езика си и да разкрие жестока и крайно унизителна тайна за една от големите ни естрадни легенди.

 

В подкаст в Youtube той разкри, че е тормозен по телефона от певеца Георги Христов. Винаги, когато си пийнел повечно, звънял на култовия водещ.

 

„Като се напие и ми се обажда, пише някакви много гадни неща за хора от екипа…“, разказа Николаос, като първоначално не искаше да признае за кое естрадно величие става дума.

 

Водещият е посрещал Георги Христов в студиото на шоуто, което вече не е в ефир и явно тормозът е тръгнал от този момент. Николаос обаче говореше повече с чувство на съжаление, отколкото с гняв към певеца и телефонния тормоз, който му упражнявал.

 

И други хора от шоубизнеса са споделяли, че 60 годишния естраден Ас обича да си пийва, и когато алкохола му размъти главата получава неочаквани прозрения. Точно в тези моменти той обича да звъни по телефона и да се кара на хората и да им държи сметка за техни постъпки в миналото.

 

Неведнъж в LifeOnline.bg сме осветявали негови скандални постове във Фейсбук, които е писал на пияно, и на сутринта бързичко изтрива.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза