Меню

Избрани новини

Пикантерии

Каролев „лекува“ транссексуални в протестантска църка

Снимка: бтв / Фермата

Даде съвет Дарина да „оправи“ дъщеря си както се справят с наркомани, проститутки и крадци

Дарина от „Фермата“ повдигна завесата около драматичната история с нейната дъщеря, която се е определила за мъж и как семейството й е минало през това изпитание. Докато готвеше вечеря с Валерия и Виолета, юристката разказа за битките, през които е минала, за да подкрепи различното си дете Алекс.

„Имаше хора, които се обърнаха и казаха „луда работа“. И ме съветваха да се обърнем към психиатър“, спомни си Дарина. Въпреки, че е свикнала хората да реагират зле по тънката тема, в предишен епизод на предаването Владимир Каролев я докара до сълзи.

Той й даде съвет да заведе дъщеря си на протестантска църква, където лекували наркомани, проститутки и крадци, както и подобни на нейния случай. „Откакто се помни, Алекс се чувства момче и не може да разбере защо е в това женско тяло. В последните две години в гимназията ми го каза”, откровена беше майката с Валерия и Виолета.

Алекс години наред крила за ориентацията си, за да угоди на семейството си и да не го поставя в неудобно положение. Дарина и до ден днешен обаче не знаела дали Алекс предпочита мъже или жени за свои партньори и дори нямала намерение да пита. „Това не е моя работа“, категорична беше юристката, която на старта на предаването заяви, че влиза, за да търси толерантност към трансджендър хората.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати