Меню

Избрани новини

Пикантерии

Какво стърчи от гащите на този фолк певец? (+16 снимка)

Благо Борисов опъна палатката

Фолк  певецът Благо Борисов от Перник за пореден път скандализира мрежата с пикантни и предизвикателни снимки.

След като многократно измежду клипове и фотоси от свои участия той споделяше разголени селфита от огледалото в банята сега се пусна по боксерки, от които стърчи нещо. Опънатата палатка на Благо веднага предизвика камара от коментари, предимно на нежни момчета, които моментално започнаха да точат лиги по „стърчиопашката“ на Борисов.

Към пикантния кадър напористия чалгаджия е написал "заплаха" да се снима вече гол в своите клипове: „Започвам да се снимам гол в клиповете“… Перничанина се пошегува с колегите си, които тотално захвърлиха дрехите в надпреварата за вниманието на почитателите и медиите.

Благо се закача и с главния редактор на LifeOnline.bg с думитеЕлза Парини, Какво мислиш ? Аххах“, шефката на модерното лайфстайл издание пък контрира, че ще му отговори от страниците на сайта си.

Ето и нейният отговор:

„Благо, знам, че така ти действам“

Разгорещените феновете го призоваха да свали боксерките, и са убедени, че така ще направи милиони гледания в мрежата.

Припомнете си, че сред фолк изпълнителите, който редовно заливат мрежата със свои разголени кадри са още, Галин, Фики и Крум.

Благо Борисов

Галин и ФикиКоментари (2)

Коки Леле какъв е този бездарен "певец" дебел е и има говорен дефект :D
25.07.2017 17:28 / Отговор
Благо Б Добре, че сам си пиша новините и сам си ги споделям в профила във Фейсбук. Барем малко вдигна рейтинга, защото друго не мога.
25.07.2017 19:06 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза