Меню

Избрани новини

Клюкарник

Аматьорка!? Мона Валериева се пуснала на Филип Плейн „Pro bono“?

Моделката подготвяла нов удар, с който да напомни за себе си

Позабравената Моника Валериева преследвала дизайнера Филип Плейн месеци наред докато успее да се докопа до кревата му.

Нощната пеперуда системно „атакувала“ модния диктатор и чинно чакала да дойде реда й сред върволицата от женуря, които се извървели през пищната му силно озвучена парти хасиенда на френската Ривиера, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник.

Въпреки че се говори, че „господарката на паник атаките“ си имала твърда тарифа, то за „гостуването“ си при прочутият германец Мона не поискала нищо насреща, само да се щракне с него „за спомен“.

Тази снимка щяла да вдигне цената й още повече, с нея щяла да подразни когото трябва, а и в родната България да се прочуе като най-желаната жена.

Очевидно и без да е учила много по маркетинг и продажби въпросната моделка добре се справя с пласмента на единствената стока, с която разполага, заключват наблюдатели на нощния живот в столицата.

Колежки в бранша на Моника обаче твърдят, че постъпката й е аматьорска, защото не трябвало така да се учат богатите мъже, и те трябвало да знаят, че всичко хубаво в този живот се заплаща.

Запознати твърдят, че „шило в торба не седи“, и съвсем скоро Валериева ще избухне с поредна провокация подобна на снимките с Филип Плейн.

Припомнете си, че през юли т.г. Валериева разбуни духовете в интернет пространството със снимки, на които се натиска с Филип Плейн.

По-късно избухна и скандал в Инстаграм с бившата приятелка на моделиера Морган.

След това неочаквано акаунта на нашенката бе изтрит от платформата и над 160 хиляди последователи осиротяха.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза