Меню

Избрани новини

Пикантерии

Липса на стил! Филип Плейн стана клиент на роден карабатак

Моделиерът си поигра и захвърли пклеймейтката

Немският дизайнер Филип Плейн демонстрира лош вкус и липса на стил след като се оказа, че е прибягнал до услугите на родна дама със съмнително занимание и източник на доходи, констатира репортер на LifeOnline.bg.

Става въпрос за Моника Валериева, за която усилено се твърди, че практикува най-древната професия.

За лошия избор на компаньонка стана ясно именно от профила на Мона, но не Лиза… макар, че и тази услуга била включена в ценоразписа й, шушукат злите езици.

Бившата на Валери Божинов се похвали със снимка, на която се вижда как тя и Филип се натискат край басейн, най-вероятно в луксозното му имение в Монако.

Кадърът е направен от трето лице и засега е единствен, ако не броим и краткото гифче показващо дизайнерът и неизвестна жена да скачат в басейн, публикувано в стори от профила на Мона в Инстаграм.

via GIPHY

Според източници близки до обкръжението на дизайнера, Валериева не била единствената посетила къщата на Филип. За последните дни през имението минали доста жени предимно срещу заплащане. Причината била, че Филип имал неистовото желание да дразни своята приятелка Морган Осман, с която по-рано се скарали.

Само Валериева обаче си позволила да се похвали публично, макар и да е наясно, че след това клиента й няма повече да я потърси.

Предполага се, че българката не е търсела финансова изгода, а бърза слава, която по-късно да осребри по начин познат още от времето на древен Рим.

Оказва се, че тя е търсила и контакт с дизайнера и хора от обкръжението му и по-рано. Сега се появи съобщение на Моника изпратено преди време до приятелката на германския моделиер - Морган Осман. В него нашенката пита за цената на рекламен пост в профила на Морган в Инстаграм.

Съобщението й обаче остава без отговор, но за сметка на това след като стана ясно, че Мона се хвали с немските ласки на Плейн тя е зарината от подигравателни съобщения от страна на американското гадже на модиста.

Всичко за скандалните съобщения между Моника и Морган чете ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза