Меню

Избрани новини

Пикантерии

Позабравената Мона Валериева търси внимание в мрежата с „голо хоро“ (снимка)

Объркващо проникновение допълва клипчето споделено в мрежата

„Голо хоро“ си спретна Мона, но не Лиза и го сподели в мрежата, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Всъщност не е много ясно, хоро ли е или ръченица, но е видно, че в опит отново да си възвърне част от изгубената популярност и последователи, Валериева прибягна до стар изтъркан ход – голотата.

Кратко пребивавалата в басейна на Филип Плейн (за кревата не е сигурно) старлетка, реши да комбинира пошлостта с някаква своя представа за демонстрация на интелект и май отново не й се получи, шушукат наблюдатели от „звездната обсерватория“.

С надеждата да си възвърне част от загубените след изтриването на акаунта й последователи (в момента е следвана от жалките 13,5 k), тя реши да се разхвърля дибидюс през нощта на някакъв плаж и да тича по него, докато някой я снима.

Брюнетката с неясен произход на доходи сподели клип в социалната мрежа, показващ демонстративното й разхвърляне.

Най-вероятно порядъчно почерпената (това е само предположение), тя търчи напред, а неволният оператор се опитва да стигне „изтърваната коза“.

Целта очевидно е да се покаже работното оборудване на жрицата на любовта – задник и цомби.

Може би с цел цялата тази пошлост да не изглежда като евтина порнография, а повече като филм на Уди Алън, Монито е получила прозрение, което споделя с видеото:

"Не можеш да забравиш! Няма значение къде ще отидеш, твоето тяло може да посети много различни страни... сърцето ти обаче ще е на едно и също място. Казвам това не защото съм егоцентрична, казвам го от опит. Единственият начин да забравиш е сърцето ти да е готово за нова любов. Винаги ще ме помниш!"

Към кой точно от многобройните клиенти на плеймейтката продаваща „мигли“ е насочено посланието ние не знаем, най-вероятно и тя самата не помни…

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза