Меню

Избрани новини

Клюкарник

Всички се чудят – Каква е тайната около бебето на Камелия?!

Певицата отрича да е ползвала услугите на сурогат

 

Поп фолк дивата Камелия съобщи по Великден, че е станала майка, а това взриви публичното пространство.

 

Малко след като хвърли бомбата, че е станала майка, най-вероятно на син, Камелия продължава да показва бебето.

 

Теориите около сдобиването с наследник на Камелия и Цветин варират от доста крайни, до напълно логични. Самите родители не разкриват как са получили този дългоочакван божи дар.

 

Знае се, че 52 годишната Камелия страда от репродуктивни проблеми и не може да износи плод, въпреки забременяването. Дори е губила близнаци на връх рождения си ден.

 

Осен това няма как сама да е износила бебето, защото ходеше редовно на клубни ангажименти, на които демонстрираше стегната фигура с плосък корем.

 

 

Сурогатното майчинство у нас е абсолютно забранено и се третира като действие против закона.

 

Сурогатната майка, която се счита за законна майка на детето, сключвайки договор с родителите, се съгласява да продаде детето си в България или в чужбина преди раждането му.

 

Този акт е въздигнат до престъпление и се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба от 5000 лв. до 15 000 лв.

 

Още повече, посредничеството за сурогатство също се счита за закононарушение и се наказва с лишаване от свобода до 2 години и глоба 3000 лв., а при повторно извършване – лишаване от свобода до 3 години и глоба 4000 лв.

 

Все пак има вратички, едната възможност за заобикаляне на правилата у нас е майката да е заплодена с биологичен материал от певицата и нейния съпруг, след което когато  роди да остави детето за осиновяване, а осиновителите му да се окажат точно донорите на яйцеклетка и сперматозоид.

 

Това обаче е „схема“ пълна с неизвестни и възможни „усложнения“, и в крайна сметка се предполага, че Ками и Цвети са осиновили чуждо изоставено дете.

 

Самата Камелия отрича щастието в семейството й да уредено противозаконно и да е плод на сурогат.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза