Меню

Избрани новини

Пикантерии

Камелия обясни разликата между шоу и сеира, който прави Ариа! (видео)

2022 завърши със скандал, който в първите дни на новата година ескалира.

 

Започна го певицата Камелия, която както се знае не цепи басма на никого. Тя изказа разочарованието си от клубните изяви на някои новоизлюпени нейни колежки.

 

Без да споменава имена Камелия, от камбанарията на своя дългогодишен стаж в бранша, се изказа критично за „програмата“ на колежка, която танцува върху масите, съблича феновете и ги кара да показват мускули от сцената.„Да уточним какво е шоу в България! Между сеир и шоу има голяма разлика! Мисля, че повече се търси сеирът напоследък, защото шоуто е концептуално измислено нещо, което да поднесеш на публиката, така че да бъде очарована. А това да смъкваш панталона на някой клиент или да качваш една сюрия хора при теб на сцената, защото просто си засичаш времето и да ти минат записаните песни и песни на колеги дори... Да ги събличаш голи, да правиш лицеви опори и да се връзваш нагоре с краката - това за мен е повече сеир, отколкото шоу. Така че аз съм „ЗА“ шоуто, но нивото доста се промени и сеирът измести шоуто", коментира звездата. 

 

 

За никого  не остана тайна, че става въпрос за Ариа, на която й трябваше седмица да отреагира.

 

Бившата плеймейтка, която на участия френетично върти конската си опашка, танцува върху масите, съблича мъжете и ги кара да показват мускули, да пият шотове и да правят лицеви опори на сцената, все пак се е разпознала.

 

Виждали сме Ариа и с вдигнати крака на бара, докато натиска главвата на подпийнал клиент към чатала си. Понякога тя ляга на сцената по гръб, а краката ѝ са вдигнати във въздуха, въртейки въображаеми педали на колело.

 

 

Бившата на Георги Йомов се реши да отвърне на критиката, макар името ѝ да не е било споменавано. На въпроса „Какво мислиш за хейта от Камелия?“, наранената чалгаджийка отсече:

 

„За хейта от кого? Виж, не приемам коментари за себе си от хора, които излизат по зърна и по пеперудки на концерти“.

 

Припомняме, че преди години провокаторката Камелия се качи на сцената с рокля с дълбока цепка, но под нея бе „забравила“ да си сложи бельо. Певицата е скандализирала и с доста други аутфити през годините.

 

Познавайки Камелия, която на 10 януари ще навърши 52, сме наясно, че вече е казала каквото има да казва и темата за нея е приключила, но шамарът нанесен на Ариа, ще пари на бузата й дълго.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза