Меню

Избрани новини

Музика

Устата и Софи Маринова с нов хит „Слънцето ще изгори“ (видео)

15 години след "Бурята"

 

В разгара на лятото, виртуозът на римите Иван Динев-УСТАТА и перлата с неповторим глас Софи Маринова взривяват музикалната сцена с нов горещ хит. 15 години след култовото парче „Бурята в сърцето ми“ талантливите изпълнители се завръщат по-силни от всякога в романтичната латино приказка „Слънцето ще изгори“. Песента е наситена с емоцията на дългия им сценичен път, в който житейски и двамата са надградили себе си, заедно с хилядите си почитатели. Ритъмът е вдъхновен от назрялата във всички жажда за пламенни танци и горещи летни емоции, водени от вечното чувство - Любов.

 

Кадрите на видеото пренасят на безгрижния морски бряг, където има полъх на свежест, но и пръски сол - точно както се случва в живота. Сюжетът пресъздава неизменните етапи на връзката между двама души и напомня, че времето заедно е ценен ресурс, който води до съзряване. Всеки изгрев носи нова надежда и всеки залез дава частичка мъдрост.

 

 

 

С тази песен сбъднах една своя мечта - да покажа, че дори през бури, когато човек желае, трябва да вярва в себе си и да знае, че може отново да преобърне целия свят…, споделя Иван Динев-Устата.

 

С новата си песен любимият дует на публика от всякакви възрасти категорично заявява, че има още доста творчески заряд, който не е стихнал с годините. Верни на стила си, Устата и Софи Маринова показват красивото измерение на романтиката, смислените послания и хитовата музика, водени от световните музикални тенденции. Това е тяхната малка тайна - знаят, че след всяка Буря, идва Слънце!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати