Меню

Избрани новини

Клюкарник

Усмивки от старите ленти! Вижте кючекчийката Малина преди да стане певица (видео)

Певицата мята гюбеци пред лицето на Тодор Колев

Чалга динозавъра Малина е прочута не само с хубавите си песни, но и с изкусителните танци, които върти с ханша. Не е тайна, че родената в Севлиево пайнерка е тръгнала първо като танцьорка на кючеци.

С кръшните си танци дипломираната ветеринарка може да възбуди и покойник и това е видно от рядък клип, на който попадна репортер на LifeOnline.bg.

Това е един от малкото съхранени записи на групата на Джаго Трайков - Джипси авер с участието на Малина. През 1995 ромския Павароти гостува в предаването на Тодор Колев „Как ще ги стигнем...“, тогава тя обикаля страната с оркестъра и радва посетителите на кръчмите.

На ретро видеото Малина е облечена с разголен син кючекчийски костюм и мята гюбеци пред лицето на Тодор Колев на фона на песента Гилям даде тудересте. Приликата със сегашния вид на певицата е едва доловима, но източници на LifeOnline.bg, потвърдиха самоличноста на ориенталската танцьорка.

Професионално, Малина се е занимавала с народни танци в продължение на 11 години, а по-късно и с ориенталски, като танцьорка в оркестъра на Джаго. В началото на 90-те години има издадена видеокасета с групата – „Магията на ориенталския танц“.

Освен танцьорка и певица, Малина е единствената жена картотекиран футболен мениджър у нас.

МалинаКоментари (6)

Kennic Твер баня покритие ремонт
20.12.2020 10:20 / Отговор
AlfCeank Ремонт на чугунени вани
27.12.2020 13:16 / Отговор
Kehinty Скоростные, мобильные lte прокси для Instagram ротационные
27.06.2021 08:14 / Отговор
Kehinty Мобильные ротационные 4g прокси в Казани от PROXYSPACE
28.06.2021 01:52 / Отговор
Kehinty Стабильные мобильные прокси для работы с социальными сетями динамические
20.08.2021 20:59 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза