Меню

Избрани новини

Звездите

Скандална Мадона ядоса политиците в Португалия

Опозицията негодува срещу специалното отношение към звездата

Кралицата на поп музиката и истинска майсторка на скандала Мадона отново показа нрава си и стана причина за протести в Лисабон. Материалното момиче предизвика народното недоволство, след като стана ясно, че е сключила договор с кметството на португалската столица за наемането на терен, който да послужи за паркинг на до 15 автомобила. Парцела се намира на няколко метра от старинното й имението на брега на река Тежу, за което LifeOnline.bg вече писа.

Разбира се, паркоместата са за нуждите на певицата и нейния не малък антураж от асистенти, охрана, готваи и детегледачки.

Разкритието на този факт предизвика негодуванието на няколко португалски политици, които прецениха, че към американската певица е проявено специално отношение. Левият блок, който участва в правителството заедно със социалистите, призова да се прояви отговорност при регулирането на паркирането, като се имат предвид трудностите в тази област, с които се сблъскват жителите на Лисабон. Опозиционната Социалдемократическа партия поиска да научи причината, поради която кметството е разрешило да се направи подобно изключение.

Обяснението на кметството гласи, че целта на сключения още през месец януари договор била "да се избегнат смущенията в автомобилния трафик на тясна, но натоварена магистрала".

Документът предвижда Мадона да заплаща 720 евро на месец за терена, като според него тя няма достъп до съседния дворец.

Припомнете си, че звездата заживя в Португалия миналата есен, след като закупи имот там. Новата адресна регистрация на звездата е в град Синтра, на около 30 км. от Лисабон. Локацията е избрана в името на футболната кариера на 12-годишния осиновен син на звездата Дейвид Банда, който учи и тренира в школата на младежкия отбор на Бенфика. Течтата на осиновения младеж е да стане велик футболист, а Мадона е готова на всичко да я сбъдне.

Имението на Мадона

Мадона и осиновеният Дейвид

Именно по тази причина, тя прехвърли цялото си семейство там. Новият им дом струва около 6,3 милиона долара и датира от 19 век, като е обявен за паметник на културата.

На страната на Мадона са португалците, които са на мнение, че самия факт, че една от най-великите звезди на столетието е избрала да живее в тяхната малка и не много богата страна, дава основание за специално отношение към поп кралицата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза