Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мъжът на Маги Сидерова – телохранител на Мадона в Португалия

Бившия служител на ГДБОП варди къщата на поп иконата в Лисабон

Дългогодишният приятел и чисто нов съпруг номер две на Маги Желязкова вече Сидерова - Георги Сидеров, от година и половина работи за португалска охранителна компания и печели повече от добре, пише ПИК.

На доходоносната служба го уредил негов приятел, с когото в момента са колеги. Сидеров, който е бивш служител на ГДБОП, прибирал над 6000 евро всеки месец и така успял да спести средства, за да зарадва жена си с приказната сватба, за която LifeOnline.bg ви разказа първи.

Интересна подробност е, че фирмата, в която заработва Жоро, се грижи за безопасността на поп иконата Мадона в Португалия и по този начин здравенякът станал част от антуража й.

Звездата се премести да живее в Португалия, за да остане близо до осиновения си син Дейвид, който влезе в Спортната Академия на ФК "Бенфика" в Лисабон. Кралицата на поп музиката вече купи къща на стойност 7,5 милиона евро близо до португалската столица.

11-годишният Дейвид Банда, когото Мадона осинови в Малави през 2006 г., става ученик в местното спортно училище, след като издържа приемен изпит през пролетта на 2017 г., съобщава Guardian. В допълнение към обучението в академията, той ще учи във френския лицей в Лисабон.

Имението на Мадона

Бившата барета от Стара Загора е подписал договор за конфиденциалност, така че няма право да разпространява подробности за работата си. Той заявил на жена си, че дейността му е строго секретна и я предупредил да не раздухва информацията наляво-надясно, затова и манекенката мълчи по въпроса защо планира да се премести в Лисабон.

Неотдавна смуглата красавица сподели, че е влюбена в португалската столица и иска да живее там, така че е въпрос на време с мъжа й да се изнесат от България. Заради сватбата Сидеров си взел кратък отпуск, но съвсем скоро отново ще отлети за слънчева Португалия със съпругата си, пише седмичник.Коментари (1)

РАЙНА Циганка злобна и мутра бияч
30.08.2022 15:13 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати