Меню

Избрани новини

Клюкарник

Синоптичката Лора Геориева и етърва й Жасминa Маджид не могат да се гледат! (снимки)

Жаси прозряла меркантилния нрав на бившата манекенка

 

Тотална непоносимост една към друга имат бъдещите етърви Лора Георгиева и Жасмина Тошкова - Маджид, пише сайтът Intrigi.bg. Жените на двамата братя милионери Ариф и Лазгин Маджид не желаят да имат нищо общо една с друга, като по-враждебно настроената била Жаси от „Сделка или не“.

Лазгин Маджид (вляво) заедно с брат си Ариф

Жасмина категорично отказвала да се събира „по семейно“ с избраницата на девера си Лазгин, дори след като разбрала, че синоптичката е бременна от него. Съпругата на Ариф Маджид била убедена, че Лора е с брат му единствено заради парите.

Съмненията й най-вероятно идват от факта, че всички бивши мъже на Лора са били от милионер нагоре.

Брюнетката има 10-годишна дъщеря от връзката си с покойния варненски милионер Борислав Манджуков, разстрелян в София през 2014 г. След като захвърли траура, Лора се омъжи за богаташа Деян Дачев - собственик на дискотеки и строителен бизнес в Бургас. Последва развод, а следващ в списъка с милионери се нареди Ангел Ангелов - собственик на известна марка за пилешко месо и на болниците „Аджибадем“.

Вдовицата на Боби Манджуков вдигна сватба с бургаския бизнесмен Деян Дачев

Така преди повече от година се запознава с поредния безсрамно богат ерген – Лазгин Маджид. Той е син на собственика на фирмата "Самекс", която оперира ресторантите KFC в България и която заедно с брат си Ариф управляват. Синоптичката много бързо забременява и вече се смята за част от милионерската фамилия Маджид.

Нейната кандидат-етърва Жасмина Маджид обаче не я приема в семейството, което обяснява защо двете не се следват в мрежите, нито се появяват заедно на общи снимки.

Жасмина има 4 деца от Ариф – три момичета и едно момче. Същата бройка била готова да догони и синоптичката Лора Георгиева, ако това е цената да стане законна част от фамилията.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати