Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Дъщерята трофей на Азис мрази да говори за него! (снимки)

Дълго време певецът криеше момичето от хорските очи

 

Рая Боянова (14) вече е пораснало момиче, руса, синеока и бяла, нищо общо с известния си баща, който много обича да говори за нея.

 

За разлика от него, тя мрази да я разпитват за татко й и сякаш се срамува от популярния си родител.

 

Всичките й съученици вече знаели, че не трябва да я питат за костинбродския славей, защото тя никога не коментирала каквото и да е относно Азис. А, aко се случело да чуе, че някой в училище е пуснал негова песен, красавицата правела кисела физиономия и се отдалечавала, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

 

Какво точно е отношението на така наречената дъщеря на Азис към баща й било трудно да се определи, защото тя не показвала никаква емоция относно самоличността му.

 

Дали ѝ е забранено да споделя подробности за татко си, или целият фарс с бащинството на известния с влечението си към мъжете певец е неприятен на детето, не е много ясно, но е факт, че тя не знае нито една негова песен.

 

Причината, е че 14-годишната Рая се увлича по съвсем друг стил музика и предпочита да слуша американски поп и рап, отколкото творчеството на краля на поп фолка.

 

СНИМКИ НА ПОРАСНАЛАТА РАЯ ВИЖ ТУК!

 

 

"Дъщеря ми не е запозната с изкуството ми. Последната ми песен я беше гледала 15 дни след като излезе. Тя си има нейни интереси, които изобщо не съвпадат с моите", признава Азис


Според него, за разлика от много свои връстници, Рая изобщо не се увличала по чалгата.

 

Той я хвали, че е изключително скромна и в нея няма грам показност и театралничене, което най-вероятно обяснява защо не обича да говори за звездата обявил се за нейн баща.

 

 

Припомнете си, че Рая се роди през 2007. Новината взриви обществото, а откровението, че зачеването е станало без полов акт изуми консервативна България.

 

Майка на детето е близката приятелка на певеца Гала, а самият Азис признава бащинство над детето и след като го припознава като свое, то взима неговата фамилия.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати