Меню

Избрани новини

Клюкарник

С вулгарен текст Борис Дали върна чалгата в апогея на мутрите когато се пееше за скъпи коли и леки жени (видео)

Новото парче на бобовдолския плейбой шокира меломаните

Борис Дали успя да опропасти само с една песен дългогодишните опити на колегите си да изчистят имиджа на т.нар. „лек жанр“ и га докажат, че е може да създава стойностна музика, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

„Няма да съм твой“ е новата песен на барда на поп-фолка, но текста е меко казано шокиращ и връща този тип музика към зората на чалгата, когато в песните се пееше за скъпи коли и леки жени.

Мина време аз съм друг, ти си друга. Аз се смях, ти остана си „к*рва“, пее вулгарно бобовдолският левент, а песента му вече наближава милион преглеждания в YouTube.

В песента по старо чалга клише се пее за материалните жени, които се продават на заможни мъже „за една кола“. Лирическият герой е изоставен от приятелката си, която хуква при друг заради скъпа кола. Не след дълго нещата се променят и на него му провървява в живота.

Има си нова приятелка и купува къща на старото си гадже и нейната мутра. Той става свидетел на скандал между двамата и как брутално е изтикана от скъпия му джип.

Сценарият е актуален за времето си и поставя за дискусия проблем на младите момичета, които загърбиха любовта и се превърнаха в послушни държанки на мутри и бизнесмени.

За клипа Борис получава хвалебствия, но текстът не е приет така радушно, или по-скоро думата „к*рва“.

„Свикнахме в текстовете вече да няма никаква цензура. Да пеят такива глупости Криско, Гери-Никол, Теди Александорва – да, но от Борис Дали не сме го очаквали. Не му стои добре на него да бъде вулгарен. Подобен шок изпитах преди година, когато Десислава се пусна по течението и запя „майната ти на тебе и на всички като тебе“, гласи един от коментарите в социалните мрежи, цитиран от ХотАрена.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати