Меню

Избрани новини

Клюкарник

От Гери-Никол Благо се нанесе в дружката й Златка, спи с гаджето на доскорошния си авер Георги от два месеца

Двамата развратници просто се забавлявали

Не ни се мисли как ли се чувства боксьорът Георги Валентинов, който направи всичко възможно да задържи любовта си с Русата Златка.

Той дори поиска ръката й, а тя уж се съгласи.

Валентинов най-вероятно се е притеснявал, че златотърсачката ще го зареже заради някой богаташ, но едва ли е предполагал, че нож в гърба ще му забие един от най-близките му авери Благо - Джийзъса.

Именно с него плеймейтката Златка Райкова окончателно сложила точка на връзката си с Георги Валентинов. Сега става ясно, че ММА боецът е бил наясно с многобройните изневери на русата фурия на високи токчета, но последната й забежка направо минала всички граници, научи репортер на LifeOnline.bg.

Разбира се това бил и краят на приятелството между Георги и Благой.

Припомнете си, че докато участваше в шоуто за имитации „Като две капки вода”, Райкова закичи рога на младия си любим с брата на певеца Борис Дали – Велислав Делибалтов.

Плейбоят, по когото блондинката отдавна си падала, беше в публиката на предаването седмица преди полуфинала, за да подкрепи фолк идолът Константин.

Райкова веднага го фиксирала с поглед, а след края на изпълнението си го завлякла зад кулисите, където консумирали страстта си в тоалетната. Двамата въобще не се опитали да бъдат дискретни, а пъшкането им се чувало дори на сцената. От екипа останали безмълвни от това, което достигнало до ушите им.

Папараци изловиха Златка и любовника й в страстни прегръдки и целувки по-късно, а Георги разбираемо се почувствал унизен.

Райкова настоявала, че не му е изневерила и се заклела, че това са само клюки, но така или иначе връзката й с Валентинов вече била пропукана. Проваленият годеж сякаш донесъл облекчение на Златка, която и бездруго не искала да се обвързва с брак. Тя нямала никакво намерение да става примерна съпруга, камо ли да ражда и възпитава деца.

Златито приела предложението на Георги само за да се представи в положителна светлина и за да вдигне рейтинга на шоуто „Като две капки вода”.

Откакто е разделена с официалния си партньор, палавата Златка изобщо не си поплювала и след като записала няколко нови имена в секс тефтерчето си се е закотвила с известния повече като плейбой отколкото като футболист Благой Георгиев.

С богобоязливият Джизъс, който след развода с рускинята Есмер Омерова е скъсал джоба, Златка се събрала, след като тийн звездата Гери-Никол го изрита от апартамента си.

Отлично осведомени източници издават, че Джизъса и Златка са заедно от почти два месеца, въпреки че плеймейтката е приятелка на Гери-Никол, а Благо беше авер с Георги Валентинов.

Тези „приятелства“ обаче не попречили на двамата развратници да се чифтосат. Познаващи характерите и на двамата, предполагат, че едва ли от връзката им ще излезе нещо сериозно.

Двамата само се забавлявали, без да имат каквито и да било очаквания. „Златка никога не е искала да се обвързва сериозно и сега е доволна, че отново е свободна”, твърдят познати от кръга на плеймейтката.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза