Меню

Избрани новини

Клюкарник

Роксана отлага медения месец за есента!

Програмата й е натоварена с клубни изяви по черноморието

 

Емоциите след сватбата на Роксана и Мариян Митев – Неч вече утихнаха, но влюбената двойка все още не се е отдала на релакс и почивка на някой усамотен плаж, както традицията повелява.

Двамата сключиха брак на пищна сватбена церемония на 15 юни, но засега отлагат медения месец за по-студени времена.

„Лятото ми е много натоварено, имам доста ангажименти, започвам и клубни участия и затова с Неч решихме да отложим медения месец и да поработим още малко сега, а наесен ще отидем на меден месец.“, сподели Роксана пред репортер на LifeOnline.bg.

Вчера Мариян и Роксана гостуваха в студиото на „Преди обед“ по bTV, където показаха огромната рокля, за която имало реален риск въобще да не пристигне за голямото събитие.

В крайна сметка всичко се нарежда след като младоженецът изпраща свои хора в Албания за да вземат 30 килограмовото модно бижу създадено от неизброими метри тафта, дантела, тюл и хиляди лъскави камъни.

Роксана обяви и предстоящата онлайн премиера на филмът, който с Веселин Плачков и Ивайло Захариев заснеха десетина дни преди сватбата.

Филмът, който бе прожектиран ексклузивно на сватбата, ще излезе съвсем скоро в YouTube, в него се разказва как Неч и Роксана се запознават и как любовта им пламва. Ивайло Захариев играе ролята на озвучител на Роксана, а Плачков тази на  Неч.

На актрисата Албена Михова е отредена ролята на съдържателка на механа в Германия, в която певицата трябва да пее. В края на филмчето се появява и дъщерята на певицата Мариана Попова от Веселин Плачков. Какво точно се случва от там нататък, читателите ни ще разерат съвсем скоро първо в LifeOnline.bg.

Междувременно Роксана започва да обикаля клубовете по морето със специална дискотечна програма. Най-близката й изява ще бъде в Обзор, където ще пее в най-модерният нощен клуб Анно Домини.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ANNO DOMINI/OBZOR (@annodominiobzor)

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза