Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Само Софи Маринова и Илиян уважиха сватбата на Роксана – Изненадващо присъстваха Ивайло Захариев, Веселин Плачков и Мариана Попова (ексклузивни кадри)

Много рок и поп-фолк на сватбата на годината

 

СВАТБАТА НА ГОДИНАТА

На 15 юни в събота попфолк звездата Роксана се омъжи за трети (и както тя се кълне последен) път, за нейния любим Неч, видя репортер на LifeOnline.bg, който бе единствен представител на медиите поканен на събитието.

За сватбата на годината, във Велико Търново се стекоха близки, приятели и роднини на младоженците от всички краища на страната включително и много от чужбина.

Булката беше избрала пищна рокля поръчана при чуждестранен дизайнер. По наша информация обсипаната с кристали одежда първоначално е тежала 30 кг., което наложило да бъде олекотена в последния момент до скромните 16 кг., и едва се е побирала на задната седалка на автомобил. Цената на ювелирното изделие е 16 хиляди лева.

Ефектно декорираната зала, достойна за холивудска сватба, беше подредена за 250 човека, а масите се огъваха от отрупаните на тях деликатеси, ястия и отбрани напитки.

 

ФИЛМЪТ

Програмата беше изключително богата. Преди младоженците и кумовете да влязат, на огромен видео екран гостите имаха възможност да изгледат затрогващ филмов разказ за любовната история на Антоанета Линкова и Мариян Митев. За връзката им миналата година първо съобщи LifeOnline.bg.

Главните роли във филма изиграха Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Албена Михова и самата Роксана.

Създателите и участниците в биографичната лента бяха настанени на най-близката до младоженците маса, което показваше голямото уважение, което Роксана отрежда на българските актьори и културни дейци.

 

За още ексклузивни кадри посетете нашият Телеграм канал.

 

КОЙ ДОЙДЕ И КОЙ ПРОПУСНА?!

15 юни е познат като Видовден и се видя кои са хората, които държат на Неч и Роксана!

Сред известните имена от шоубизнеса се отличиха Софи Маринова, Илиян Болд, Наташа и Ивайло Моневи, Диона и Сашо Жокера.

Първоначално бе обявено, че шаферки на булката ще бъдат нейните колежки Ариа, Теди Александрова и Емануела, но те не присъстваха.

Гери Никол пък е имала неотложен личен ангажимент в Лондон. Джена и Ивана приели поканата, но се извинили с натоварения си график.

На сватбата не присъстваше и Галена, която бе домакин на тържеството, състояло се в семейния й ресторант в Арбанаси. Кланът Стораро също не изпрати нито един представител на важното за Роксана и Неч събитие.

Главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини делеше маса сред звездите заедно с ютубърите Ивка Бейбе, Алпер Чочев и Глориа Йорданова.


МЛАДОЖЕНЕЦЪТ

От страна на младоженеца бяха пристигнали около стотина членове на неговия рокерски клуб от Германия, който е част от страховитите „Хелс Ейнджълс“.

За да уважи своята ракета носител на последните избори присъства и Радостин Василев, чиято партия МЕЧ издигна ромската кралица за водач на две кандидат депутатски листи.

Наситената с разнообразни изпълнения шоупрограма с водещ Иван Динев – Устата включваше представления на три сцени. На тях се изявиха оркестър Тик Так, Данчо Караджов, детски фолклорен ансамбъл, Радослав – братът на певицата и неговата рок банда, Мариана Попова, Софи Маринова, Илиян Болд, както и самата булка.

Това е трети брак за Роксана. С бизнесмена от Германия се запознават през 2022 година, когато тя изживява тежка раздяла с втория си съпруг.

Тя има две момчета, той едно от предишните им връзки, а сега мечтаят за момиченце.

 

Екипът на LifeOnline.bg пожелава дълъг и щастлив семеен живот и сбъднати мечти на новото семейство.

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза