Меню

Избрани новини

Пикантерии

Проститутка издава тайните на древната професия в книга

Труженицата превъртяла 10 хиляди мъже, дава съвети за успешен креватен бизнес

39-годишната Гуинет Монтенегро от Австралия, която се издържа с проституция в продължение на 12 години, издаде книга за тайните на своята професия. Жената правила секс с 10 хиляди мъже решила да разкаже какво всъщност искат клиентите, пише Ню Йорк Поуст .

В книгата "Да бъдеш финансово успешен в секс индустрията", Монтенегро разказва, че по-голямата част от мъжете не търсят при проститутките специално усещане, а просто искат да се забавляват. От особено значение за клиентите било, ако жената е в добро настроение по време на срещата.

Авторката твърди, че за всеки тип тяло има търсене. Много мъже се чувстват неудобно в непосредствена близост до ярки и красиви жени, затова често избират компанията на проститутки с нормален външен вид.

Според майсторката на най-древната професия, дори и 60-годишна проститутка може да печели от занаята. Тя познавала своя колежка, която започна да предлага ескорт услуги на 83, и в продължение на четири години, получавала по 250 паунда на час. 

Мъжете искат не само секс, но и проста комуникация, а за по-възрастните клиенти е трудно да си говорят с жени на възрастта на дъщерите им.

Австралийката признава, че е написала книгата, за да сподели своят опит за финансов успех. За съвет към нея се обръщали много нейни колежки, отчаяни от своето материално състояние.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати