Меню

Избрани новини

Пикантерии

Принцеса Лея била на три вида дрога преди да умре

Кари Фишър
Снимка: кадър от филм

Доклад на патолозите разкрива мрачни тайни от живота на Кари Фишър

В кръвта на Холивудската актриса Кари Фишър, която почина в съня си в края на декември, са открити следи от три вида наркотици, констатира доклада на американските патолози.

Според доклада, копие от който е получило американското списание Variety, в кръвта на Фишер са открити следи от кокаин, хероин и MDMA.

В този случай, не е възможно да се определи точно колко употребата на наркотици е засегнала здравето на актрисата и те ли са причинили смъртта й. Кокаин Фишър е приела за последно около три дни преди смъртта си.

"Въз основа на наличната токсикологична информация, не можем да определим колко важна роля играят откритите след смъртта на мис Фишър вещества в кръвта и тъканите й.", се казва в доклада.

Кари Фишър

В края на миналата седмица, съдебният лекар на Лос Анджелис заяви, че основната причина за смъртта на Фишер е апнея - нарушение, при което човек спира да диша по време на сън за няколко секунди или минути.

В документа, към сънна апнея като възможни причини за смъртта са упоменати също сърдечно-съдови заболявания и употребата на наркотици, но се твърди, че точната причина за смъртта остава неизвестна.

Кари Фишер

Кари Фишър е най-известна с ролята си на Принцеса Лея от поредицата "Междузвездни войни". Актрисата беше откарана в медицински център Роналд Рейгън в Лос Анджелис след масиран инфаркт, случил се по време на полет от Лондон на 23 декември 2016 година.

Фишер почина без да дойде в съзнание на 27 декември в болница Роналд Рейгън. Нейната майка, актрисата Деби Рейнолдс напусна този свят на следващия ден.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати