Меню

Избрани новини

Звездите

Паранормално: Принцесата на Норвегия си избра шаман за съпруг

Сватбата на принцесата говореща с ангели ще бъде догодина

 

Норвежката принцеса Марта Луиз и нейният американски партньор, самопровъзгласилият се шаман Дюрек Верет, обявиха дата за сватба за следващото лято. Те обявиха годежа си още през юни 2022 г. и получиха благословията на бащата на булката. Норвежкият крал Харалд V поздрави бъдещите младоженци и каза, че ще се радва да приветства Дюрек в семейството.

 

Дюрек Верет, афро-американски писател и шаман на непълно работно време, практикува медицина без специално образование или квалификация. По-конкретно той твърди, че ракът е избор на самите хора и продава в интернет медальони, които уж предпазват от Covid.

 

Принцеса Марта Луиз и нейният годеник се занимават с алтернативна медицина, а миналата година дори се отказаха от кралските си задължения в името на този бизнес. Тя също твърди, че общува с ангели.

 

Сватбата на шамана и принцесата ще се състои в живописния курортен град Гайрангер на брега на фиорд, включен в списъка за световно наследство на ЮНЕСКО.

 

"Радваме се, че Дюрек ще се присъедини към нашето семейство и очакваме с нетърпение да отпразнуваме този важен ден с младоженците", казаха кралят и кралицата на Норвегия в изявление, публикувано в сряда. "Пожелаваме на Марта и Дюрек всичко най-добро.".

 

 

Принцеса Шарлийн от Монако

 

Холивудският гуру Дюрек Верет, самоопределящ се като „шаман от шесто поколение“, твърди, че е възкръснал от мъртвите и е предсказал атаките на 11 септември срещу Америка две години преди това трагично събитие. Той също така признава, че не всички харесват възгледите и убежденията му, но заявява, че всяка критика към него е проява на расизъм.

 

Принцеса Марта Луиз също се смята за трудна фигура в Норвегия поради страстта си към алтернативната медицина и окултното. Тя неведнъж е била критикувана, че злоупотребява с титлата си, за да рекламира бизнес идеите си.

 

Самата тя е убедена, че алтернативната медицина трябва да служи като важна помощ за конвенционалната медицинска практика и дори организира специално училище, за да помогне на хората „да се свържат с вътрешните си ангели“. 

Бившият съпруг на принцесата, писателят Ари Бен, с когото тя се разведе през 2017 г., очевидно не можа да намери вътрешния ангел, изпадна в депресия и се самоуби на Коледа 2019 г.

 

Марта Луиз е най-голямата дъщеря на крал Харалд, но според норвежкия закон за наследяване на трона тя е едва четвърта по ред, след брат си и двама племенници.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати