Меню

Избрани новини

Пикантерии

В десетката! Тадаръкова за Златка - Защо проституцията стана общоприета закономерност?

Рекламата с олигарсите разгневи телевизионерката

Журналистката Светослава Рудолф, бивша Тадаръкова, сезира СЕМ да спре реклама за бързи кредити с участието на Златка Райкова, която според нея е срамна, пише седмичник.

В прочутото видео, което се върти от доста време, плеймейтката се чуди как да намери пари, след като си е харесала рокля в мола. Вместо да си потърси работа, тя звъни на олигарх едно и олигарх две, за да й дадат пари. В края на рекламата мъжки глас я съветва да вземе пари от фирма за бързи кредити.

Рудолф е бясна, че видеото промива мозъците на младежите и възпитава момичетата като празноглави кукли, които мислят само кой може да им купи някое скъпа дрешка.
„Няма по-голям срам в ефира от тази реклама! Защо СЕМ мълчи? Вместо да сложат червена точка, тя се приема нормално! Какво казва поредната Златка на тийнейджърите, които се разхождат в мола? Да си намерят поне двама олигарси, които да им плащат рокличките при едно обаждане! Защо проституцията стана общоприета закономерност?”, беснее Светослава.

Още с появата си преди време клипчето предизвика негативни коментари, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Недоволни майки се чудят как да обяснят на подрастващите си дъщери, какво е олигарх. А други не разбират защо децата не получават уроци по трудолюбие от екрана, а съвети как да си купят рокля с парите на някой богат чичко.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати