Меню

Избрани новини

Звездите

Още една знаменитост е замесена в смъртта на Матю Пери

Свалиха обвиненията от бившата на Чарли Шийн

 

Преди няколко месеца разследването на внезапната смърт на звездата от „Приятели“ беше възобновено и има защо.

Сега вместо бившата съпруга на актьора Чарли Шийн Брук Мюлер (обвиненията срещу нея бяха свалени), в списъка на заподозрените има друга знаменитост, пише In Touch Weekly, въпреки че изданието не бърза да разкрие името й.

Позовавайки се на източник, таблоидът пише, че Матю Пери се е сближил с тази звезда в рехабилитационен център, а по-късно, до смъртта на актьора, ги е свързвала обща тайна.

Матю и неговият партньор, добавя таблоидът, твърдели, че са „трезви“, но в действителност били „ходещи аптеки“. Те прекарваха нощите си в разговори за своите зависимости, а през деня посещаваха лекар, който им изписва рецепти за кетамин.

Източникът вярва, че те са си помагали, когато „резервите“ на единия от тях са се изчерпали. Разследването на това „приятелство“, според информатора, може да помогне на полицията да разбере кой е дал на Матю наркотика, който го е убил: „Ако федералните имаха телефонния номер на тази знаменитост, определено щяха да намерят нещо. Тя не изтрива текстовите си съобщения."

Припомняме, че разследващите намериха за твърде странно, че в кръвта на Матю Пери, за когото се твърди, че е пристрастен към наркотиците, няма достатъчно кетамин, за да причини смърт. Освен това на мястото не са открити незаконни вещества. По-късно няколко души бяха привлечени като обвиняеми и съпричастни за смъртта на актьора. Между другото, повторното разследване нямаше да се случи, ако вторият баща на Пери не беше настоял за това.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза