Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Опасен престъпник се отърка в звездите на Оскарите (видео)

Насилник, рецидивист, прекарал 20 години в затвора, влезе сред холивудските звезди на първия ред на наградите

Гари Коу и приятелката му Вики бяха част от групата туристи, които водещият на шоуто Джими Кимъл изненада с разходка в препълненият със звезди "Долби тиатър" в Лос Анджелис по време на церемонията в неделя вечер.

Двойката предизвика най-голям интерес, след като успя да си направи непринудени селфита с едни от най-големите звезди на Холивуд, като Дензъл Уошингтън. Водещият Джими Кимъл пък накара Дженифър Анистън да им направи подарък и това, което тя успя да намери в чантата си бяха слънчевите й очила, които със сигурност са доста скъпи.

Оказа  се, че 59-годишният мъж е излязъл от затвора само няколко дни преди да отиде на т.нар. „звезден тур“, който представлява обиколка с панорамен автобус по улиците на холивуд. Естествено нахлуването на церемонията по раздаването на наградите "Оскар", не е включено в туристическата обиколка. Това беше специална изненада за късметлии избрани на случаен принцип.

Според информацията в Daily Mail той е бил обвинен в опит за изнасилване и осъден за множество кражби, а първото му престъпление било през 1978г. в Чикаго. 

След това извършва два грабежа, а през 1994 г. попада в затвора в Калифорния.

Въпреки това Гари от Чикаго имаше възможността да пипне едни от най-големите знаменитости в историята на киното. Мъжът целуна ръка на Никол Кидман, здрависа се с Райън Гослинг и се снима с Дензъл Уошингтън. 

Този случай се нарежда в дългия списък от гафове, които водещият Джими Кимъл направи. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати