Меню

Избрани новини

Звездите

Обявиха Емануела за Музикален идол на годината (видео)

Единствена певицата си тръгна с две статуетки

Големият победител на раздадените снощи награди The 1 Lifestyle Awards е фолк звездата Емануела. Тя получи първо статуетката в категорията Музикален идол на годината, видя репортер на LifeOnline.bg.

В сферата на музиката организаторите бяха предвидили 9 номинации. 

Дебют на годината спечели JORO. Тийн идол на годината стана Тита. За музикален идол от мъжете вотът определи Фики, а от жените Емануела.


Връчена беше и една специална награда за музикален идол на Криско.


За най-добра музикална колаборация в поп музиката беше определена песента „Листата падат“ на Михаела Маринова feat. Pavell & Venci Venc', а в поп фолка – „Добре ти беше“ на Алисия feat. Тони Стораро.

Песни на годината станаха съответно „Базука“ на Криско и „Как да изтрезнея“ на Емилия и Тони Стораро, видеоклип – „#JUSTSHOW” на Галена, която не присъстваше на церемонията.
За финал организаорите бяха оставили най-пикантните категории от сферата на личния живот.

Така Емануела единствена успя да се сдобие с още една статуетка в категорията Двойка на годината станаха Емануела и любимият й Мартин Николов. Певицата се качи на сцената сама, и извини приятеля си за отсъствието причиненно заради неотложен ангажимент.

Статуетката за най-желан ерген през 2017 грабна Тодор Батков-син, а за най-желана жена – Анджелина Атанасова.

За майка на годината беше провъзгласена певицата Деси Слава, която бе в компанията на бащата на втория си син Благой Найденов.
Сред публиката бяха забелязани още Елза Парини, Денди, футболистът Славчо Христов, гръцкият изпълнител Кириакос Георгиу, трио „Карамел“, новото лице на фирма Пайнер – ARTi, Люси Иларионов, бизнесмени и бизнесдами и много журналисти.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза