Меню

Избрани новини

Риалити

Новите панелисти на Гала започнаха работа! (снимки)

Четири нови коментатори ще разнообразяват „На Кафе“

 

Новите панелисти при Гала направиха своя дебют в ефира на „На кафе“.

 

На местата на Андреа Банда Банда, Ева Веселинова и Илиян Любомиров застанаха двете красиви синоптички Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, които освен колежки, са и добри приятелки.

 

Те ще продължат да съобщават прогнозата за времето по NOVA паралелно с ангажиментите си при Гала. Двете ще се редуват като водещи на времето и при Гала през седмица.Писателят Георги Блажев и актьорът Дарин Ангелов също са сред новите ководещи при блондинката, която се появи със зашеметяващ тен и изрязана синя рокля.

 

Ангелов предупреди, че понякога ще се наложи да отсъства заради ангажиментите си в Народния театър, но обеща да повдигне завесата за ставащото зад сцената, което остава недостъпно за зрителите в залата.

 

Той има пълната подкрепа в новата си работа на брат си и съпругата си.

 

Писателят Георги Блажев призна, че баба му е на седмото небе от радост заради новата му работа. В първото предаване след лятната ваканция Гала разкри, че въпреки опита си продължава да се вълнува при всеки ефир и пожела успех на новите попълнения, писа HotNews.bg.От старите муцуни в предаването останаха Юлиян Константинов и Кристина Патрашкова.

 

До тези промени се стигна след спешната нужда от догонване на конкурентното предаване на Деси Стоянова и Сашо Кадиев, които водят по рейтинг от доста време.

 

Нуждата от намаляването на разходите пък е наложило използването на наличните кадри (двете синоптички), които така или иначе са на заплата и са под ръка на шефовете на канала, готови да запълват всякакви дупки в програмата, шушукат източници от телевизията.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати