Меню

Избрани новини

Клюкарник

Напушеният брат на Белослава си търси дрога в мрежата?

Зависимостите му са дотегнали на цялата фамилия

Братът на певицата Белослава, който многократно влиза и излиза в столично психиатрично заведение заради непрекъснатите шумове и звуци, които чува в главата си търси трева.

Прави го публично от Фейсбук страницата си, а посланието му е адресирано към всички приятели с уточнението, че е приготвил парите, писа „ХотАрена“.

Весел Стоянов, който всъщност е природен брат на звездата от първия брак на баща й Борислав Стоянов – Докторау има наркотична зависимост, която продължава да бъде публична тайна.

Любовта му към дрогата е проблем за цялата фамилия, която е принудена да изтърпява геройски всички негови кризи.

Запознати с житейските му привички издават, че след всяка изцепка Весел постъпвал в лечебно заведение, където му включвали системи за пречистване и лечение.

Няколко дни след изписването младият мъж се чувствал добре, а след това почвал да пуска обява в интернет, че си търси трева и опиати.

Преди години Весел изненада всички, като обяви на страницата си, че „офисът” му се мести на столичния булевард „Сливница” №309 и добавил:

Утре има свиждане от 13 до 15 часа. За по-заетите може и по-късно! Иначе от 16 часа на там всеки ден цигари, сокове банани, кекс или козунак за бедните. Може и без нищо! Аз ще ви черпя!  Заповядайте, благодаря ви добри хора”.

Хедонистът, който се прочу с извращенията си покрай скандален рожден ден на Тодор Славков, страда от тежка интоксикация, която преодолява, макар и временно, под грижите на психиатри.

Когато е на себе си, Весел бързо се превръщал в душата на компанията и лесно печелел симпатии. В моментите на абстиненция обаче, бил направо нетърпим.

Никой не можел да предвиди какво ще каже, на къде ще тръгне и дали изобщо ще се прибере. Често изключвал мобилния си номер и така ставал неоткриваем от близките си, които се скъсвали да го търсят по болници, познати и приятели. 

Белослава била наясно с проблемите на своя полубрат, с когото от край време са в лоши отношения. Двамата почти не разговаряли, защото Весел Стоянов я обиждал публично пак от страницата си в социалната мрежа.

Преди време той изригна със следните ужасни думи по неин адрес:

„А сега да поговорим за курвата Белослава, певицата... Питайте кой каквото му душа иска”. От този момент изпълнителката не говори с него.

Белослава  има още един доведен  брат – Красен, който е известен юрист в столицата. Преди години е работил в Министерство на икономиката в кабинета на Иван Костов. 

Ким КардашиянКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза