Меню

Избрани новини

Звездите

Булката Маги: „Азис не е бягал от сватбата ми, напротив…“

Снимка: Фейсбук

Новата госпожа Сидерова разказа, че за щастливото събитие тренирала 4 месеца

„Азис не само не е избягал от сватбата ми, но направи и невъзможното, за да дойде на церемонията.“, така коментира спекулациите, че кралят на фолка се е появил буквално за минути на венчавката на Маги Сидерова самата булка.

„Той имаше свое събитие и ме предупреди, че може и да не успее. Въпреки всичко се появи и ни уважи“, разказа тя. Сред останалите гости бяха още певиците Рени и Кали, които изненадали гостите с няколко изпълнения, както и бизнесдамата Ваня Червенкова.

Снимки от събитието разгледайте в ГАЛЕРИЯТА!

„Тренирах четири месеца, за да вляза в бялата си рокля“, призна още Маги в предаването „На кафе”. Тоалетът бил измислен от младоженеца Георги Сидеров. „Аз съм много взискателна към външния си вид и исках да изглеждам перфектно”, обясни още бившата манекенка.

Синът й я отвел към олтара, нарушавайки традицията, че това трябва да свърши бащата.

Синът на моделката я отведе до олтара

„Синът ми бе много горд от тази задача, специално ми благодари за гласуваното доверие“, разказа госпожа Сидерова. Цялата зала плакала, когато по време на изнесения ритуал, се чули думите на водещата за дълъг живот и много щастие.

„Аз умея да владея емоцията си заради телевизионните си изяви, но този път не успях”, върна се в спомените си младоженката.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати