Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Лоренцо: Смятам да стана полицай в Швейцария! (видео)

Синът на Софи не възлага надежда на бъдещото си развитие в чалга

 

Интересни планове за своето бъдеще сподели младият поп-фолк изпълнител Лоренцо, в студиото на „Събуди се“ тази неделя.

 

Синът на Софи Маринова (45) очевидно не се чувства удовлетворен от развитието на кариерата си и възнамерява да смени лъскавите чалга дрешки с униформа и пагон.

 

По негови думи ситуацията е сложна и дори в чалгата вече е трудно да се реализираш и развиваш, независимо, че той има известна майка, която между другото била много против единственото й дете да замине за чужбина.

 

Сам той призна с половин уста, че предишната му песен "Виж анакондата" е била провал - "Да, наистина не бях доволен. Поставям си високи изисквания, затова се изискват доста усилия, които са непоносилни за едно младо момче, но след време ще се постарая”.

 

 

Въпреки това, Лоренцо бил твърдо решен да си опита късмета в гурбета. 18 годишният юнуша не обясни как точно е взел решението, че ще става полицай и защо точно в Швейцария?

 

Дали е детска мечта повлияна от екшън филмите или от познат, който работи това, не стана ясно.

 

Изглежда че младежът, който в момента завършва като частен ученик 12 клас в Етрополе, е наясно, че за да се влее в редиците на органите на реда трябва да учи още доста, затова смята да го направи именно в страната на кравите и щоколада..

 

 

Той призна, че известността на му тежи „напротив, много е хубаво да си известен“, но мисли, че това няма да му липсва ако отиде в чужда страна, където никой не го познава.

 

Иначе разговорът в студиото бе нарочен да се върти около новата песен на чалга наследника "Нещастен", който сподели, че текстът на баладата е много близък до личните му преживявания, и ако почитателите му искат да разберат как се чувства, да се вслушат в думичките на песента.

 

Чуйте и вие най-новата песен на бъдещият швейцарски полицай:

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза