Меню

Избрани новини

Звездите

Кийт Ърбън с трогателен жест към любимата си Никол Кидман

Никол и Кийт
Снимка: Инстаграм

Актьорът подари родната й къща на хавайски остров, за юбилея

Актрисата Никол Кидман нееднократно е признавала, че голяма късметлийка да има мъж като Кийт Ърбан. Австралийката очевидно е много обичана от съпруга си. Поредното доказателство за любовта на кънтри звездата е неговият жест да ѝ купи за нейният 50-ти юбилей домът, в който Никол е живяла като дете, предава New Idea.

Къщичката където Кидман се е родила и живяла през първите четири години от живота си се намира на малък хавайски остров. Бащата на бъдещата холивудска звезда е бил преподавател по философия в местния университет по това време.

Според изданието, за сделката по продажба на недвижимия имот на Кийт Ърбан му се наложило да предложи на собственика невероятна сума от няколко милиона долара.

Източник потвърждава пред изданието, че не парите, а чувствата са били най-главното за музиканта при покупката на скъпия подарък. Никол неведнъж е споделяла на съпруга си за това, че родното място ѝ напомня за безгрижните времена от нейното детство и любимият й баща, който почина през 2014 г.

Очевидно Кийт не е останал равнодушен към тези нейни думи. А юбилеят Никол ще отбележи на 20 юни.

Никол Кидмън и Лени Кравиц сгодени

 

Публикация, споделена от Nicole Kidman World (@nicolekidmanfci) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза