Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Извън закона! Ричо продавал забранени и опасни хапчета за отслабване! Маги Желязкова се отрече от него

Освен тренировки, клиентите му се сдобивали и с опасните „добавки“ срещу 30 лева

Самопровъзгласилият се за фитнес инструктор Ричард Величков си докарвал солидни доходи, продавайки опасни за здравето хапчета за отслабване, научи репортер на LifeOnline.bg.

Най-ниският в историята „Мистър София“ от известно време пробутва на наивните си клиенти продукт, който е забранен и може да доведе до сериозни здравословни проблеми като сърцебиене, инфаркт или инсулт, пише  „ХотАрена“, цитирайки седмичник.

Опасните хапове се правят в незнайна фабрика някъде в Китай и според запознати има констатирани смъртни случаи вследствие на употребата им. Дори в България преди година младо момиче почина, след като ги ползва 2 месеца, което накара Министерството на здравеопазването и Агенцията по храни да сезират прокуратурата за разпространението на опасния продукт.

Хора от близкото обкръжение на мечтаещият да стане скоро милионер твърдят, че той не залага само на физическите упражнения в извайването на перфектната фигура. Освен че помага на богати хубавици да топят мазнини в залата, Величков им пробутва и „вълшебни хапчета за отслабване“.

Той продавал добавките и чрез личния си уебсайт. По думите му, те давали гарантирани резултати и смъквали поне 5 кг. на месец.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Ричи продава таблетките на 30 лв., въпреки че ги купува за 3-4 долара.

Една от най-добрите приятелки на маданското пони е бившата манекенка и настояща репортерка на Гала – Маги Сидерова, бивша Желязкова.

След старта на шоуто Вип Брадър тя изрази своята подкрепа към него, публикувайки обща снимка с мило послание, но в последствие въпросният кадър бе изтрит.

Оттогава Сидерова мълчи на въпросите за Величков и изглежда, че иска да се дистанцира от неговата личност и натрупан негативен имидж.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза