Меню

Избрани новини

Клюкарник

Игнатова жегна Рачков: Вярно се оказа – ниските мъже са комплексари!

Животът с Митачето не бил такъв какъвто очаквала

 

Новата интимна половинка на водещата на „Папараци” Мария Игнатова (41) публично й се обясни в любов. Докато блондинката гостуваше в предаването „Търси се” Ивайло Нойзи Цветков (48) направи поетично-метафорично обяснение.Само ден след като публикува тяхна обща снимка в социалните мрежи, Мария за първи път проговори за отношенията им, които бяха публично разкрити още през пролетта.

 

Сега тя признава, че откакто е с Ивайло, е по-спокойна и по-щастлива от преди. Философът, интелектуалец и журналист пък изля душата си и разчувства бившата господарка на ефира с откровението си.

 

„Тя е нежна, тя е умозрителна, тя е куул, софистике. Тя е моят гещалт и моят метасмисъл едновременно. Тя е малко като океана на Соларис – поглъща те и ти се губиш вътре. И няма спасение след това. Да ме извинява Снежанка, но въпросът й към огледалцето на стената има ясен и категоричен отговор. Тя е вечната жена, тя е и Ева, и Лилит в едно, но най-вече тя е Мария. Изобщо нещо като нищо на света. Въобще тя е!”, изпусна тази словесна диария влюбеният Ивайло.Макар че обяснението му напълни очите на блондинката със сълзи, Мария остана максимално дискретна за новата си любов. Водещата обаче отказа да разкаже как са се случили нещата между тях в началото на годината.

 

„Това са много интимни неща – пазя себе си, пазя него, пазя нас. „Правим“ се един друг, за да се надскачаме. Много е лично и много хубаво и не ми се иска това да го разваляме с думи в ефир“, лаконично обясни бившия кадър на Халваджиян отношенията с новия рицар на сърцето си.Преди 2 години тя се самоизолирала заради цялата дандания, в която живеела 15 години преди това. Мария не разказа нито къде да се запознали, нито как, но даде да се разбере, че и за двамата това е било любов от пръв поглед. Ковидът не бил изпитание за тях, защото от 2 години Игнатова живеела като отшелник и предпочитала да прекарва вечерите у дома, а не в някое заведение.

 

 

След срещата си с Нойзи, блондинката станала много по-спокойна и щастлива и намекна, че дългогодишната й връзка с Димитър Рачков не е била такава, каквато й се искало. Преди това пък, при друга своя изява, въпреки че не назова кого визира, Игнатова „жегна” комика, като заяви: „Оказа се верен мита, че ниските мъже са комплексирани”.Една от най-обсъжданите светски двойки у нас – Мария и Митко се събираше и разделяше няколко пъти в продължение на 8 години преди да се разпадне окончателно през 2018 г. Според запознати до раздялата им се стига след многократни изневери на по-силната половинка в двойката. Това вкарало наранената Игнатова в тежка депресия.

 

Тогава актьорът със слаби ангели каза „Сбогом” на бившата и я изхвърли от дома и живота си. Слухове за изневери с по-млади момичета, съпровождани с бурни скандали, сложиха финалната точка в отношенията им.

 

 

Изоставената блондинка напуснала просторната му къща в Панчарево и се премести да живее в къщата на майка си в Драгалевци. За разлика от нея, Рачков прие доста по-лежерно промяната в личния си живот и не даваше вид на покрусен. От известно време 48-годишният бургазлия върти любов с 21-годишната засукана силиконка Анита.

 

Демонстративното поведение на Рачков бе на път да съсипе Мария. Дори най-близките приятелки на Игнатова не бяха в състояние да я утешат, докато не се появи Ивайло.Водещите на „Търси се” Нели и Меги предположиха, че съвсем скоро Мария и Ивайло ще чуят сватбените камбани. „Трябва да питате него”, отвърна Мария, а с развълнуван глас любимият й мъж отговори, че обмисля и тази сериозна стъпка.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза