Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария Игнатова най-влюбена в новия - Не Рачков, а Ивайло Нойзи е голямата й любов!

Двамата са заедно от началото на годината

 

Потвърждение за окончателния крах в отношенията си с Димитър Рачков (48) даде Мария Игнатова (40). Оказва се, че напук на всички предположения, не комикът е голямата любов на живота й, а Ивайло Нойзи Цветков, открито сподели самата тя.

 

До откровението на бившата „Господарка“ се стигна в първия епизод на ъпдейта на "Папараци", което вече носи и подзаглавието "Ново 20".

 

"Ново двайсет", защото и водещата е нова (Мария Игнатова замени Венета Райкова, която застана на мястото на Николета Лозанова), а и предаването изцяло ще набляга на хумора, иронията и смешната страна от живота на звездите.В този тон водещата представи първия си гост в шоуто, определяйки го като "един от най-ниските хора в българския шоубизнес… Това е моят шеф - Андрей Арнаудов!".

 

Двамата водиха своеобразен „куиз“ с 20 въпроса, на които отговаряха, това ще са въпросите, на които и бъдещите гости в студиото ще трябва да се подлагат.


Първите няколко питания бяха за раждането, детските години и спомените, но ето че дойде ред и на темата за любовта."Коя е твоята най-голямата ти любов?", попита Андрей новата си подчинена, а тя погледна камерата с хладна изненада, сякаш искаше да убие сценаристите, писали въпросите за шоуто и настъпи неуместна няколко секундна тишина в новото студио на предаването.Опитваща се да играе роля на непукист с влажен поглед, Игнатова се издаде, че темата силно я смущава и е в жестока дилема. Изглежда, че не иска да отговаря на този въпрос, но накрая само промълви след опит за усмивка: "Ивайло".Арнаудов, който се направи, че очаква друго име, зяпна от изненада и започна да гадае.

"Не ставай нахален!", сряза го Мария, макар че вече всички знаят, че тя има връзка с Ивайло Нойзи.

 

Вече всички са наясно, че Мария Игнатова си има нов мъж до себе си, и нищо чудно - изкусителната блондинка рядко остава сама в леглото.

 

Любовта им датира от началото на годината, когато тв водещата се влюби до уши в интелектуалеца Ивайло Нойзи Цветков (47), който няма нищо общо с предишната й любов.

 

Той нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание "Егоист" и е един от стратезите на "Демократична България".

 

Мария и Ивайло се познават от години, но едва сега са започнали да гледат един на друг по по-специален начин.

Ивайло Нойзи Цветков е роден на 29 февруари 1972 година.До края на предаването Андрей и Мария си поговориха и за секса - Арнаудов го направил за първи път на гърба на дискотека когато бил 16-годишен, но по думите му "всичко продължи само 20 секунди". Бившата на Петко Димитров и Димитър Рачков обяви, че загубила девствеността си на 20 години.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати