Меню

Избрани новини

Риалити

Хекимян напуска bTV - Отива ли при конкуренцията?

Дългогодишният кадър на bTV си тръгва след 17 години в bTV.

 

Антон Хекимян е подал оставка. Това обявиха официално от bTV Media Group, а решението на журналиста идва след близо 20 години съвместна работа. Източници твърдят, че причината за внезапното му напускане е неустоимо апетитно предложение от конкурентна медия, където се очаква Антон да стане началник на новинарския екип.

Антон Хекимян е директор на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“ на първата частна ефирна телевизия у нас от края на 2020 г. Цялата си професионална кариера той изгражда в канала, в който започва като стажант в нюзрума още в първи курс от следването си. Работи последователно като репортер и водещ на съботно-неделния сутрешен блок, а от 2014 г. задава сериозните въпроси за деня в един от най-гледаните сутрешни блокове – „Тази сутрин“.

 

 

От bTV обявиха, че приемат с незабавен ефект оставката на Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“, вследствие на неговото решение да продължи в друга професионална посока. Компанията му благодари за професионалния принос през последните 17 години и отчита усилията му за превръщането на bTV в една от най-обективните и надеждни медии в България.

В междинния период, главният изпълнителен директор на bTV Media Group Ралф Бартолaйт ще отговаря за новинарското съдържание, заедно с главния редактор на „bTV Новините“ Веселина Петракиева, с главния редактор на „Актуални предавания“ Искра Владимирова и с мениджъра уеб съдържание & изпълнителен продуцент на редакция “Спорт“ Владислава Лазарова.

Редакционният борд на CМЕ ще продължи да следи всички новинарски дейности на bTV, за да гарантира интегритета и независимостта на bTV Новините. Медията незабавно стартира процес по избор на заместник на г-н Хекимян за поста директор отдел „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Етикети Антон Хекимян

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза