Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Чалга вражда! Сашо Роман ненавижда Глория заради нещо в миналото! (видео)

Певицата благодари на защитниците си срещу хейта на Тото и колегата си

 

Колкото обичана от феновете си се оказа поп-фолк певицата Глория, тя е толкова ненавиждана от някои свои колеги.

 

След като миналата година Кали демонстративно нападна сочената за поп-фолк прима, наскоро и Сашо Роман се присъедини към отбора на хейтърите.

 

 

Подстрекател отново е рапърът Йонислав Йотов - Тото, в чието подкастче почерпеният чалга бард развърза змийски език.

 

Без да му мигне окото, позабравеният ретро певец заклейми колежката си като певица без нито един хит: „Глория е единствената колежка, която е направила 11 албума и нито един хит“, изцепи се изпълнителят на „Чисто зло“.

 

 

Оказа се, че тази негова злоба се крие в миналото, а причината разкри репортер на LifeOnline.bg.

 

Припомнете си, че преди десетина години бяха много модерни т.нар. „ретро партита“, на които в клубовете канеха позабравени и поевтинели изпълнители, които за символичен хонорар и безплатно пиене да забавляват с овехтелите си хитове чалга феновете в слабите кръчмарски дни през седмицата.

 

Това беше и моментът, в който ромът Сашо изпълзя от дупката си за да захлеби някой друг необлагаем с данъци лев.

 

Той обаче бързо се изчерпал и кръчмарите поставили ултиматум или да разнообрази ретро купоните си като кани по-известни свои колеги или ще спрат да го хрантутят.

 

Тогава Роман започнал да изкарва една след друга седмица всички нафталинени певици, за които се сетил.

 

 

След като и това не дало ефект за набиране на клиентела, Сашо осъзнал, че за да имат успех неговите ретро концерти, трябва да покани истинска звезда.

 

Обадил се Сашо на Глория с надеждата, че вечната Амбър на родната поп-фолк сцена ще му удари рамо и ще придаде така необходимия блясък на залязлата му кариера.

 

Уви, балканската мега звезда  деликатно, доколкото е възможно, отхвърлила поканата с резонната причина, че все още й е рано да се причисли към „ретро легендите“.

 

Очевидно отказът й много разгневил Сашо Роман и оттогава, той не пропуска възможност, при всяка, макар и рядка, своя поява да бълва змии и гущери по адрес на Глория.

 

Досега достойнството и високият връх, от който Глория гледа в низините, не й позволяваха да се занимава с подобно дребнодушие, но очевидно чашата на търпението й е преляла и тя взе отношение по темата.

 

 

Преди всичко Гло благодари на тези, които се застъпиха за името ѝ, и я защитиха безрезервно.

 

„Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа – това го няма в моя речник и е под достойнството ми!“, се казва в изявлението на кралицата на попфолка.

 

„Всеки има своя публика и свои хитове! Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията. С какво заслужих подобно отношение?“, пита Глория, макар да знае, че отговор няма да получи.

 

„Аз ще забравя бързо, нека всички да бъдат здрави и позитивни“, пожелава тя.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Гггг Еми няма хитове,какво да се лъжем.
19.02.2023 07:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза