Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Глория прибра дъщеря си у дома! Днес правят погача на внучката Галина! (снимка)

Разбират ли се вече тъща и зет под майчината стряха?!

 

Певицата Симона Загорова отново се завърна в майчиния дом в столичния квартал Павлово, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Примата на поп фолка Глория живее в просторна къща, в която до средата на декември м.г. един отделен етаж обитаваха дъщеря й заедно с приятеля си Даниел.

 

Нещата обаче не втрвяха „по мед и масло“, облаци бяха надвиснали над отношенията между заврения зет и Глория, която както е известно не одобряваше някои негови постъпки и поведение.

 

Търканията принудиха младата двойка, които очакваха първото внуче на фолк легендата, да се изнесат на квартира, а как точно са се издържали в тези три месеца не е ясно, защото Даниел няма сериозна работа с високи доходи.

 

 

След раждането на малката Галина, тъстът (бащата на Даниел, б.а.) обеща, че ще купи апартамента, който младите са наели, като дар за внучката, но това така и не се е случило.

 

От седмица Симона, бебето и щастливия татко отново живеят в къщата на мама Глория, а квартирата е освободена.

 

Именно под покрива на Глория днес ще се състои и ритуалът Погача за Галина, която навършва своите първи 40 дни на този свят.

 

Празненството ще бъде в изключително тесен семеен кръг заради опасната пандемия, която вилнее на планетата вече повече от година.

 

Въпреки камерния състав на гостите, украса и всички приготовления ще се случат, това стана ясно от няколко кратки сторита споделени от Глория.

 

 

 

 

Очевидно проекто-зетят и знойната фолк фурия са успели да намерят общ език и да се споразумеят, като няй-вероятно Даниел е успял да се промени и да се представи в по-добра светлина.

 

Затоплянето на отношенията започна веднага с появата на бебето, на купона по случай щастливото събитие цареше радост, мир и разбирателство.

 

Гърмеше се скъпо шампанско и изглеждаше, че Дани е открил път към сърцето на своята тъща. Същата беше ситуацията и на изписването на родилката и бебето.

 

Впечатлението се затвърди и след рождения ден на прабабата на Галина – народната певица Стефка Иванова. Партито беше в дома на дъщеря й Глория, а доспатския зет бе сред гостите, като лично на него се падна честта да изнесе тортата.

 

Зетят на Глория поднася тортата на рождения ден на майка й Стефи

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати