Меню

Избрани новини

Клюкарник

Батки гаврят Ричард Величков за 50 лева! (видео)

Като истински шут „Мистър София“ забавлява тарикатите

Страшна гавра с риалити героят Ричард Величков се върти из интернет пространството. Клипче показва нисичкия „Мистър София“ да изпълнява командите на няколко мъже, които само се чуват, но очевидно го правят див и щастлив и то срещу „хонорар“ от 50 лв.

"За колко време дойде, бате?", пита го единия батка във видеото, а дистрибуторът с послушен глас отвръща: "За минута и двадесет...".

На въпроса "Какво ще правиш сега, какво заслужи?" Клоунът от Мадан доволно отвръща, че ще получи "педесятка". В този момент мъжкият глас му нарежда да си вземе "заработеното" от портфейла. Докато той бърка да си прибере паричките, друг мъж подвиква подигравателно:

"Кой е най-големият! Кой е царят?!" Очевидно не е Ричард, а някакъв си Жоро, назован от самия риалити чешит. По нареждане на мутрягите, Величков отърква „късите пари“ по брадата си за кадем и доволно се усмихва пред обектива.

За финал след като си е взел заслуженото, бабаитите са готови за епична подигравка и подканват Ричката да си ходи. "Хайде отивай да спортуваш! Ама през прозореца излез като Санта Клаус, Дядо Коледа...", разказва „HotNews.bg“.

Слуша и изпълнява – капризите на благодетелите си и тръгва от нелепата ситуация, минавайки през дограмата на офис в студентски град.

Предполага се, че петдесетте лева, които е заработил маданския бизнесмен са свързани с поръчка на прословутия „Липовон“.

Мутрите си поръчали „доставка“ за да се гаврят с дистрибутора и явно са му задали тайминг за изпълнение на заявката.

Видеото очевидно е заснето преди да назрее скандала около измамните хапчета за отслабване, с които той така се гордееше.

Сега Величков е изпаднал в забвение и немилост отвсякъде. Уволнен е от залата, в която работеше и най-вероятно се е прибрал при техните в родния Мадан.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза