Меню

Избрани новини

Клюкарник

Андреа Банда Банда крие, че е уволнена

Инфлуенсърката има нестихващо самочувствие след всяко уволнение.

 

Една от най-често сменяните водещи, Андреа Банда Банда, освободи мястото си във "Вечерното шоу“ по БНТ, където се подвизава 3 месеца.

Този период е коствал жесток спад в рейтинга на иначе забавното предаването. От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите. В крайна сметка Андреа се оказала толкова скучна, че зрителите масово се отказали да гледат шоуто.

Водещата все още не е съобщила за уволнението си публично и продължава да се изтъква като "tv host“ в социалния си профил. Тя само сподели, че предаването спира заради предизборните студиа, въпреки нейното предложение към управата да продължат излъчването, като канят за гости политици, вместо артисти.

Иначе водещата загатва в свои постове, че скоро ще я видим да се подвизава и в друг телевизионен формат, но не разкри нито по коя телевизия, нито кое е предаването.

Андреа си навлече много хейтъри още като панелист в "На кафе“, където дори екипът бе вдигнал ръце от нея. Никой от колегите ѝ не можеше да я понася заради огромното неподплатено самочувствие и грозния ѝ навик да налага мнението си на всяка цена, пише HotNews.bg.

В БНТ положението не било по-различно. Нагло си позволявала да нарича шоуто "моето предаване“, а БНТ – "моята телевизия“, цитира сайта „Интриги.бг“. Вместо да се скатае в ъгъла, за да скрие пълната си липса на професионализъм, Банда Банда постоянно давала съвети на продуцента, настоявала за драстични промени и критикувала установените правила. В крайна сметка единственото нововъведение, което успяла да прокара, бил безалкохолният бар в студиото.

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (2)

кънчо Чий масур надува??
21.05.2024 13:16 / Отговор
Елисавета Кой ги лансира такива фитки, на които от километри им личи, че не стават за нищо? Докога в тази Бългърия ще шества простотията и нахалството?
23.05.2024 09:21 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза