Меню

Избрани новини

Клюкарник

2 милиона долара разделят Ивелин Попов с Елена Паришева

Попето преминава в „Рубин“ Казан, а разстоянието ще дели семейството

Капитанът на националният ни отбор по футбол Ивелин Попов е на път да се раздели с жена си фолк певицата Елена Паришева заради кариерата и високата заплата, научи репортер на LifeOnline.bg.

Попето е направил голяма жертва като е приел да бъде разделен за по-дълго със семейството си, стига да може да продължи кариерата си в Русия, където е истинска звезда.

През зимния трансферен прозорец Попов бе отдаден под наем от московския „Спартак“ на „Рубин“ (Казан). Новия отбор му обещава повече игрови минути, а заплатата му ще бъде 1,8 милиона евро годишно. Това му отрежда разделянето на 47-58 място заедно с Ахмед Муса от ЦСКА (Москва) и други.

Футболистът държи децата му да растат в София и да бъдат възпитавани в българските ценности, твърдят негови близки. Затова жена му Елена Паришева и децата са с постоянен адрес в столицата ни.

Бившата фолк звезда, която се отказа от кариерата си заради домашния уют, от години управлява ресторант, а Попето от известно време е в бизнеса със строителство и недвижими имоти.

В Москва семейството има луксозно жилище, но то ще остане празно до лятото. Проблемът пред Елена и децата е пътуването до Казан, тъй като се налага прекачване, което удължава допълнително полета. Попов ще живее в Казан до лятото и за съжаление ще държи връзка с любимите си хора само чрез мобилните комуникации, пише България Днес.

Най-добре заплатеният играч в руската лига е Леандо Паредес от Зенит със сумата от 5 милиона евро, втори е Ведран Чорлука от Локомотив (Москва) с 4.5 милиона евро, а третата позиция е за Бранислав Иванович от Зенит с 4.1 милиона евро.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза