Меню

Избрани новини

Клюкарник

Цуни се разприказва за отношенията си с Преслава, Елена Паришева, Алекс и Ксабие (видео)

Какво скри и какво преувеличи набедения за плейбой плевенчанин

Участникът във ВИП Брадър Цуни се разприказва относно връзките си с фолк певиците и други популярни жени, някои от които са в Къщата. Плевенският пишман плейбой се похвали в разговор с журналиста Антон Стефанов:

"Не съм Цуни на Преслава, просто приятели сме. Излизахме в обща компания и защото преди това имах връзка с Елена Паришева и от там ни навързаха. Иначе просто си излизахме не смеех да я припаря. Не предприех никаква крачка, може би мислех, че ми е висока топка. Иначе тя ме е канила в Дубай, на вечери, обеди. Може и да е имала нещо предвид, ама то после се намеси друг човек и станаха патардиите.", твърди бизнесмена.

Елена Паришева имахме връзка една година, Ивелин Попов от мен я взе. Той започна да и пише и т.н. Ама на мен тогава по-скоро ми се живееше и така стана.", разясни той и продължи, "С последната ми приятелка се разделих, защото имах проблеми с данъчните смъкнах малко стандарта и тя ме заряза. А с Александра сме си писали само. Тя ме излъга, че си няма гадже, пък се оказа, че си има и заминала при него в Гърция. Иначе е много хубаво момиче, много си я бях харесал.", Цуни сподели, че се е пробвал и при Енджи Касабие. Писал и е, тя не му отговорила и той я изтрил. Това разкри той пред Ваня Щерева.

Както вече LifeOnline.bg разкри, Цуни е ухажвал усилено Преслава, това потвърди и самата колежка на Преслава Емануела, по време на лайфа тази вечер.

Звездата на Пайнер, разкри, че повечето неща, които Цуни говори са лъжи, и прави всичко възможно да влезе в клюкарските сайтове покрай името на някоя известна фолк певица за да изпъкне. Тя потвърди, че се познава с него, но след като разбра, че той е разказвал несъществуващи случки със самата нея.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза