Меню

Избрани новини

Звездите

Звезда от „Приятели“ продаде къщата си заради призрак!

Отначало тя не вярвала в духове

 

Известната актриса Кортни Кокс (57) наскоро беше гост в шоуто на Джими Кимел (54) и разказа за ужасяващо преживяване, преди което не вярвала в призраци, но след това всичко се променило.

 

Звездата от сериала „Приятели“ призна, че е решила да продаде скъпата си къща в Лос Анджелис.

Кокс е в главната роля на новата комедия на ужасите "Shining Vale". Затова Кимел я попита дали някога е виждала призрак.

 

"В началото не вярвах", каза тя, добавяйки, че къщата й е била собственост на бурлеска танцьорката Джипси Роуз Лий, но също и на 80-годишната музикантка и писателка Карол Кинг.

Бившата собственичка Кинг идва един ден при Кокс, за да направи сеанс за "прогонване" на призрака от имението. Все пак Кокс е скептична през цялото време.

 

"Карол Кинг дойде при мен и ми каза, че в тази къща имало развод, който завършил много зле и че в къщата има призрак. Помислих си: "Да, бе, сигурно". Но други хора, които са посещавали дома ми, мои приятели, ми казваха, че са срещнали жена, която седи на ръба на леглото", разказа актрисата.

 

Въпреки че не им вярва, тя не остава безучастна към тези твърдения. Един ден обаче наистина започва да изпитва страх, когато пощальонът идва при нея и казва нещо страшно, пише "Труд".

 

"Бях в къщата един ден, наистина не вярвах в тези паранормални неща. Чух някой да ме вика. Беше пощальон. Отворих вратата и той изведнъж каза: "Знаеш ли, че тази къща е обитавана от духове?. Казах: "Да бе, защо? Защо мислиш така?". След това той посочи с пръст зад мен и каза: "Защото някой стои зад теб". Това беше моментът, в който си казах, че е достатъчно да продам тази къща",  спомня си Кокс.

 

Тя опакова нещата си и се мести малко след инцидента. Казва, че след това никога повече не спи сама в този дом.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза