Меню

Избрани новини

Клюкарник

Зрението на Сашка Васева се възстанови – няма търпение да се върне пред публиката си!

Певицата ще ходи на ваканция в чужбина.

 

Добри са новините около здравето на Сашка Васева (56), която вече оздравява, а зрението ѝ започва да се възстановява.

 

"Сашка се подобрява, има лек напредък със зрението. Лечението й е бавно, но се надявам, че скоро вече ще вижда, както преди. В момента сме на прегледи в Германия и всичките й показатели са в норма.

Правим си планове през август да ходим на море на нашето Черноморие, но заради замърсяванията може и в чужбина да заминем. Надяваме се здравословното състояние на съпругата ми да позволи една кратка почивка на морския бряг".


Това сподели мъжът на певицата Христо Бакърджиев пред столичен всекидневник.

 

Както е добре известно, Сашка преживя много тежка интервенция заради тумор в мозъка, а възстановяването й е сложно и продължително. Дупнишката Мадона напълно ослепя и изгуби всякаква надежда отново да прогледне.

 

Изпълнителката се възстановява бавно, но сигурно, след животоспасяващата операция в Германия, която продължи повече от 12 часа. Докторите отстраняват тумор от главата й, голям, колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на Сашка и това е причината тя да ослепее напълно.

 

 

Мъжът й обаче бил грижовен и всеотдаен съпруг и с все сили помагал на жена си да се възстанови. Именно благодарение на неговите грижи Васева се подобрява все повече.

 

"Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и никога няма да я оставя, защото дори и нещо да изглежда невъзможно на пръв поглед, вярвам в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от съпругата си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този момент", категоричен е Бакърджиев.

 

След значителното подобрение на фолк легендата мъжът до нея е оптимистично настроен и с шеговит тон споделя, че се радва на това как прегледите на Сашка са съвпаднали така, че да избягат от лошото време в България.

 

 И добавя - "Гласът на Сашка напълно се възвърна и в началото на септември, когато дъщеря ни ще стане на 16 години, ни е обещала цял концерт! Ще празнуваме подобаващо, защото това е голям повод. Детето ни пораства и ние сме много щастливи родители".


Животът на Сашка Васева е свързан силно с нейната публика и певицата няма търпение отново да се качи на сцената и да пее за своите почитатели.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Az Bravo, interesna novina
23.06.2023 18:28 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати