Меню

Избрани новини

Ексклузивно

В разгара на туристическата криза у нас, Натали Трифонова рекламира гръцките плажове от ефира!

Вместо да се насочи вниманието на зрителите към родното море, от екрана тя призова нашенците да ходят в Гърция

 

Синоптичката Натали Трифонова, която се изявява като водеща на лайфстайл предаването COOLT отдели голяма част от предаването да рекламира туристическите забележителности на Гърция.

 

Нейн гост беше журналистът Живко Константинов, който напоително хвали различни дестинации на южната ни съседка, като разказите му бяха украсени със снимки и клипове, а той на всяка втора дума повтаряше колко красиви и достъпни са плажовете по островите там.

 

Вместо да се постараят да подпомогнат туристическия бранш у нас, двамата телевизионери отделиха почти половин час да хвалят конкурентната дестинация.

 

Поименно местата бяха представени описателно като истински райски кътчета и гостът в студиото нв пропускаше дебело да подчертае, че нискотарифни авиокомпании летят до тях.

 

„Призовавам нашите зрители да посетят тези красиви и много достъпни места…“, апелира Константинов, който приличаше повече на рекламен агент на туроператор, отколкото на български журналист, а Трифонова не спираше да сравнява гръцките плажове с тези на Малдивите.

 

Живко показа и няколко свои кадри от Червено море, като отново рекламира дестинацията.

 

На финала, водещата манекенка реши да се опита да измие срама с фразата „Нека да покажем и нещо от родното Черноморие, за да не ни обвинят, че рекламираме само чуждото…“.

 

Уви вместо да покажат и от нашите родни красоти, поклонниците на гръцките острови представиха на зрителите в две минути три снимки на солниците в Бургас, където може за 2,50 да се киснеш в калта и кожата ти ще стане „като бебешко дупенце“… обясни чуждопоклонника. 

 

Подобно поведение трябва да бъде порицано, а основанията за 20 минутния безплатен рекламен блок, посветен на Гърция като туристическа дестинация, да бъдат проверени, както сега е модерно и да се установи защо в този критичен за туристическия бранш у нас момент, се агитира в полза на чужда държава, пряк конкурент на България.

 

 

Натали Трифонова преди да изруси косата си и да се тунингова:

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза